Seyfi Alanya, İçel Sanat Kulübünde konuşulacak


Mersin’in efsane spor adamı Seyfi Alanya’nın hayatını anlatan “Spora adanmış bir ömür Seyfi Alanya” adlı kitabın tanıtımı İçel Sanat Kulübü’nde yapılacak. Gazeteci Kemal İstek’in kaleme aldığı kitap Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayımları’nda çıkmıştı. İstek, “Değerlerimize hak ettikleri değeri vermek boynumuzun borcudur” dedi.

 

Tarih : 11 Mart 2020 Çarşamba 11:58

Haber Merkezi

Kemal istek’in kaleme aldığı  “Spora adanmış bir ömür Seyfi Alanya” adlı kitabın tanıtımı İçel Sanat Kulübü’nde yapılacak. Cuma günü saat 17:30 da yapılacak kitap tanıtım etkinliğinde dönemin canlı tanıkları da yer alacak. Konuya ilişkin görüşlerini dile getiren İstek, “Seyfi Alanya ve döneme damgasını vuran Mersinli sporcuların başarılarla dolu yaşamları bu kitabımda gözler önüne seriliyor. Mersin bir sanat ve bir spor kentidir. Bugünlerde bu damarın güçlendiğini görmekteyiz. Kaleme aldığım bu kitabımın bir dönemi anlatması bağlamında tarihsel bir öneme sahiptir. Bu tip değerlerimizi anlatan kitapların çoğalması da gerekmektedir” dedi. Öte yandan Kitabın Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayımları’nda çıkmasının önemine vurgu yapan İstek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mersin’e büyük değerler katan insanlarımızın başarılarla dolu yaşamlarını geleceğe taşımak yeni nesillere örnek olmaktadır. Kent kültürünün gelişmesi adına da böylesi kitap çalışmalarının önemi büyüktür. Ben bir gazeteci olarak bu sorumluluğumu ekonomik bir çıkar beklemeksizin yerine getirmeye çalışıyorum. Kent kültürünün güçlenmesi noktasında önemli çalışmalar ortaya koyan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayımları’na çok teşekkür ediyorum. Seyfi Alanya ve Mersin sporuna emeği geçenleri bir kez daha anmak ve onların özverilerini anlatmak için herkesi İçel Sanat Kulübü’ne kitabımın tanıtımına davet ediyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA