Tarsus Belediyespor 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatları doğrultusunda kurulan Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde fırtına gibi esip 2019-2020 Sezonunu lider olarak tamamladı.

 

Tarih : 11 Mart 2020 Çarşamba 11:56

Haber Merkezi

Koç Mustafa Secerlioğlu ve yardımcı antrenörler tarafından sezona hazırlan ve lige iyi bir başlangıç yapan Tarsus Belediyesporlu potanın perileri, Kadınlar Basketbol Bölgesel Liginde (KBBL) A grubunda şampiyonluk mücadelesinde 16 maçta 15 galibiyet alırken 1 maçtan sahadan yenik ayrıldı. Oynadığı 16 maçta rakip potalara 1120 sayı bırakan Turkuaz Beyazlılar kendi potalarından 807 sayı gördü.  Aldığı sonuçlar ile ligde fırtına gibi eserek kendilerine olan güvene layık olan ve taraftarlarını mutlu eden Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol takımında yer alan oyuncuların tamamı üzerlerine düşen görevi başarılı bir şekilde yerine getirdiler. A grubunu lider olarak tamamlayan Potanın Perileri Bolu’da yapılacak olan 6’li finallerde 1.lig’e çıkmak için mücadele verecek.

“İLK ENGELİ AŞTIK”

1.lig’e çıkmak için ilk engeli grupta lider olarak aştıklarını belirten takım koçu Mustafa Secerlioğlu, “Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın verdiği destekle, yardımcı antrenörlerimiz, takımda yer alan oyuncularımız, masörümüz, malzemecimiz, yönetimiz ve taraftarlarımız ile kenetlenerek bu başarıyı hep birlikte yakaladık. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzde 6’lı finaller var, bu maçlarda da başarılı olup takımızı 1.Lig’e taşıyıp sezon başından bu yana verdiğimiz emeği taçlandırmayı umut ediyoruz” dedi.

“BAŞARI HEPİMİZİ GURURLANDIRDI”

Kadınlar Bölgesel Basketbol Lig’ini lider olarak tamamlayan Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol takımın başarısı için mücadele eden herkese teşekkür ettiğini bildiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kadın Basketbol Takımızın bu başarısı hepimizi gururlandırdı. Şimdi sıra katılacakları altılı finallerde bu istikrarı sürdürüp 1.Lige çıkmaya geldi. Biz oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Takımımıza olan desteğimiz devam edecek, inşallah takımız adını 1. Lige yazdıracaktır sabırsızlıkla kendilerinden şehrimize bayram havası estirecek bu başarıyı bekliyoruz, dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA