Taksi ve dolmuşlar dezenfekte ediliyor


Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası, Oda hizmet binası ile taksi ve dolmuşlarda bakteri ve haşerelere karşı ilaçlama başlattı. Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, bir süredir dünyayı tehdit altına alıp binlerce insanın ölümüne neden olan “korona” virüsünün yaptığı tahribatın sağlıksız ortamlardan beslendiği gerçeğinden yola çıkarak Mersin’de yolcu taşımacılığı yapan bin taksi ile minibüslerin virüs, bakteri ve mikroplara karşı ozon ve haşerelere karşıda biyosidal ürünle ilaçlanacağını ifade etti.

 

Tarih : 10 Mart 2020 Salı 14:43

Haber Merkezi

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası, Oda hizmet binası ile taksi ve dolmuşlarda bakteri ve haşerelere karşı ilaçlama başlattı. Konuyla ilgili konuşan Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, “Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak ilk dezenfeksiyon uygulamasını her gün yüzlerce insanımızın girip çıktığı hizmet binamızdan başlattık. Bodrumdan başlayarak 6. Katta bulunan konferans salonuna kadar olan düğün salonu dahil tüm birimler dünya sağlık örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından kentsel haşerelerin kontrolünde kesin etkili ve kokusuz, akut tehlike oluşturmayan “insektisit ve rodentisit” maddeler ve bakteriler içinde ozon 3 kullanılarak “İnsecto” İlaçlama firması tarafından dezenfekte edilmiştir.  Bu dezenfeksiyon işlemi ayrıca Mersin’deki tüm taksi ve dolmuşlarda da virüs, bakteri ve mikropların yanı sıra  otomobilin içinde oluşan istenmeyen tüm kokulara karşıda uygulanacak ve bu sayede Mersinliler çok sağlıklı bir ortamda seyahat edecektir” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA