TİY’DE YÜZLER GÜLÜYOR


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda 5 haftalık galibiyet serisinin sevinci yaşanıyor. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Musa Atay, güzel futbolla, önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerek, Afyon Afjet gibi güçlü bir takımı iyi futbolla yenip, 3 puanla Tarsus’a döndükleri için son derece mutlu olduklarını söyledi. Tarsus İdman Yurdu’da Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can ise, Afjet Afyonspor’u deplasmanda 3-2 mağlup etmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

Tarih : 10 Mart 2020 Salı 14:41

Hüseyin KIRKGÖZ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda 5 haftalık galibiyet serisinin sevinci yaşanıyor. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Musa Atay, Afyon Afjet gibi güçlü bir takımı iyi futbolla yenip, 3 puanla Tarsus'a döndükleri için son derece mutlu olduklarını söyledi.

“BU SERİ TESADÜF DEĞİL”

5'te 5 yaparak yoluna galibiyetle devam ettiğini ve bunun tesadüf olmadığını vurgulayan Atay, “Afyon Afjet karşısında, taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği, göze hoş gelen, oyunu çirkinleştirmeyen bir futbol ortaya koyduk. Sonuçta da güzel futbolla, güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularımı, teknik ekibi ve tribünde olan destek veren taraftarımızı tebrik ediyorum. Oyuncularımız hedeflerimiz doğrultusunda maça iyi motive oldu. Gerçekten uzun zaman hafızalardan silinmeyecek seri yakaladık ve buhrandan çıkarak buralara geldik. Tv ekranlarında maçı izleyenlere de güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyoruz.Bizim yerimiz kesinlikle bu lig değil,hedeflerimiz doğrultusunda istediğimiz yerde olacağız. Bu hafta sonunda ligin en zor maçlarından biri olan iç saha maçında Manisa Belediyespor ile oynayacağız. Bu maç içinde yarından itibaren takımımız teknik direktörümüz Ergün Penbe gözetiminde çalışmalara başlayacak. Tarsuslular'da bizi bu maçta yalnız bırakmasınlar” dedi.  Ayrıca alınan galibiyeti takım kaptanlarımız dan Ferhat Duman'a armağan ettiklerini kaydeden Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Musa Atay ve çalışkan oyuncumuz kaptanımız ,değerimiz Ferhat Duman'ın yeni yaşının kutluyor,sağlık ve huzur dolu nice yaşlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İNEGÖL İLE PUAN FARKI 1’E İNDİ

Play- Off yolunda en yakın rakipleri olan İnegölspor ile olan puan farkını aldıkları Afjet Afyonspor galibiyetiyle 1’e indirdiklerini kaydeden Basın Sözcüsü Can, "Son haftalardaki çıkışımızı Afjet Afyonspor gibi güçlü bir rakibimizi saha ve taraftarlarının önünde 3-2 mağlup ederek sürdürdük. Bu galibiyette emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum. 8-9 saatlik bir yolculukla Afyon’a gidip, takımlarını yalnız bırakmayarak destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“İNANDIK VE İSTEDİK”

 Yakaladıkları hava, elde ettikleri galibiyet serisi ile takımlarının her geçen hafta play-off grubuna doğru emin adımlarla ilerlediğinin altını çizen Can, “Galibiyeti rakibimizden daha çok arzuladık, inandık ve istedik. Sahada takım ruhuyla kazanma inancı ile mücadele verdik. Hak ederek sahadan ayrıldık. Nitekim Afjet Afyonspor galibiyeti Play-off yolunda sorumluluğumuzu artırmıştır. Takım ruhunu yakaladığımız bu haftaları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Sezon başı hedeflediğimiz play-off grubuna bir adım mesafesindeyiz. Bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmek ve Tarsus idman Yurdu’nu Play-off grubuna kalacak 4 takım içerisinde sezonu tamamlamayı hedefliyoruz. Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz" şeklinde konuştu.

PENBE: “FUTBOLCULARIMI ALINLARINDAN ÖPÜYORUM”

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Ergün Pembe ise, "Öncelikle her, iki takımı da tebrik ederim iyi mücadele ettiler, özellikle kendi takımımı. Afyon takımında bir çıkış vardı biz iyi başlamamıştık, beş maçın dördünü kaybetmiştik. Futbolcularımı alınlarından öpüyorum, futbol böyle bir şey, bu gün de iyi mücadele ettiler. Futbolun güzelliği bu, futbolcularım bıkmadılar yılmadılar ekonomik sıkıntılarımız olmasına rağmen iyi mücadele ettiler. İlk maçta 3-0 yenilmiştik bu bir rövanştı, bugün izleyenlere güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum üç golle kazandığımız için mutluyuz son dakikalarda gol de yiyebilirdik ama iyi hazırlanmıştık maça, öz güven kazanma alışkanlığı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA