MTOSB Robot Takımı’na Amerika öncesi moral yemeği


Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, 01 – 04 Nisan tarihlerinde Amerika’nın California Eyaletinde gerçekleştirilecek olan First Robotics Competition etkinliğine katılacak olan MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi R3D3 Robot takımı öğrencilerine moral yemeği verdi.

 

Tarih : 5 Mart 2020 Perşembe 14:22

Haber Merkezi

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Esma Kök ve takım öğrencilerinin katıldığı yemekte okul ve R3D3 Robot Takımı hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Kök, ‘Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin robot bilimi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaları için MTOSB Başkanı Sabri Tekli ve Yönetim Kurulu’nun talimatı ile kurduğumuz takımımız organize sanayi bölgemiz içerisindeki fabrikaların malzeme desteği ile kendi ürettikleri ve programladıkları robotlar ile müsabakalara katılıyorlar. Burada öğrencilerimiz hem kodlama, hem de tasarım anlamında bilgilere sahip oluyorlar. Dünyada olağanüstü hızla gelişim gösteren robotik bilimi ile öğrencilerin genç yaşta tanışmasının büyük önemi olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle çıktığımız yolda R3D3 Robot takımımızı kurarak çocuklarımızın robotik kodlama ile tanışmasını ve bu alanda kendilerini geliştirmelerini istedik. 01 – 04 Nisan tarihlerinde Amerika’nın California Eyaletinde gerçekleştirilecek olan First Robotics Competition etkinliğine öğrencilerimiz ile birlikte katılarak deneyim kazanacağız’ dedi.

TEMSİLİYETİNİZ BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak ise, robot takımı öğrencileri ile tek tek sohbet ederek, ‘Amerika’da gerçekleştirilecek olan turnuvadan başarı ile döneceğinizden kuşkumuz yok. Mersin’i böyle önemli bir platformda temsil etmeniz bizleri gururlandırıyor. Akdeniz Belediyesi olarak bizler de her zaman siz gençlerimizin yanında olacak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her zaman destek olacağız’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA