TİY’DE MADDİ KRİZ!


TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nun Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, “Oyuncularımıza olan transfer taksitlerini ödeyemiyoruz. Tarsuslu iş adamlarından maddi destek bekliyoruz” dedi.

 

Tarih : 4 Mart 2020 Çarşamba 12:42

Tarsus İdman Yurdu’nun Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, ligde oynadıkları son 4 maçlarını kazanarak yeniden play-off iddialarını güçlendirdiklerini belirterek, teknik ekip ve oyunculara maç başı dışında ödeme yapamadıklarını, transfer taksitlerini ise ödeyememelerinin ve büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

“PLAY-OFF YOLUNDA İYİ BİR HAVA YAKALADIK”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın dışında takıma maddi ve manevi destek verilmediğine dikkat çeken Basın Sözcüsü Can, “Son 4 maçımızı kazandık. Play-off yolunda iyi bir hava yakaladık. Sahada rakiplerimizle, saha dışında ise en büyük rakibimiz olan para ile mücadele veriyoruz. Maddi sıkıntımız had safhada. Bıçak kemiğe dayandı. Geçtiğimiz hafta iç sahada 3-0 mağlup ettiğimiz Çorum FK maçının ardından yönetim olarak toparladığımız primleri oyuncularımıza dağıttık. Fakat ödememiz gereken transfer taksitleri büyük bir meblağ tutmaktadır. Sezon başından bu yana kulübümüze Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın dışında maddi ve manevi destek sağlayan olmadı” dedi.

“YARDIM BEKLİYORUZ”

 Yönetim kurulu olarak Başkan Bozdoğan’a teşekkür eden Can, “Bu nedenle Tarsuslu iş adamlarımızdan da Mersin’in tek profesyonel futbol takımı olan Tarsus İdman Yurdu’na maddi anlamda destek vermelerini bekliyoruz. Hafta sonu deplasmanda play-off yolunda kader maçında konuk olacağımız Yeni Afyonspor mücadelesi öncesi oyuncularımızın alacakları olan transfer taksitlerinin hiç olmazsa bir kısmını ödeyerek, oyuncularımızı Afyon’a maddi anlamda rahat göndermek istiyoruz. Ayağımıza kadar gelen play-off şansımızı en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA