CHP Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal oldu


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Gençlik Kolları Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. İlçe binasında yapılan Genel Kurul’da gerçekleştirilen ve iki listenin yarıştığı seçimlerde CHP İlçe Başkanlığına Adil Bal seçildi.

 

Tarih : 2 Mart 2020 Pazartesi 12:49

Haber merkezi

Gençlik Kolları Genel Kurul toplantısına CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, Belediye Meclis üyeleri, partili yöneticiler ve çok sayıda genç partili katılım gösterdi. Divan başkanlığını Av. Semra Kabasakal’ın yaptığı toplantı, Şehitler için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

“KUTUPLŞAMADAN UZAK DURALIM”

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, gençlere yönelik yaptığı konuşmasında, “Her gittiğim yerde söylediğim şeyi burada da söylemek istiyorum. Bu partinin gençliğini, partinin iş gücü olmaktan çıkartıp, partinin öz gücü haline getirmemiz lazım. Hepimiz bunun için çaba harcayacağız. Bu parti sizin enerjinize, birikiminize, hayatı sizden daha büyük olan farklı bir bakış açısına ihtiyacı var. Biz deneyimlerimizi sunacağız. Ama tüm bunları sizlerle, gençlerle, kadınlarla birlikte yapacağız. Yolumuz uzun ancak zor değil; sizlerle birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu. Başkan Varal, gençlerin siyasete girmesinin önemine değinerek, “Kutuplaşma ortamından siyasetin çıkabilmesinin yolu, kızmak yerine onları anlamaya çalışmak ve “nasıl destek alırızı” aramak olmalıdır. Örgütten başka elimizde bir şey yok. Şunu net bir şekilde görmemiz gerekir ki, Türkiye’yi bu ortamdan çıkartacak en önemli unsur gençlerin siyasete katılımıdır. Yegane başarı yolu gençlerin siyasete daha aktif katılımı ile mümkündür. Gençler siyasete etkili katılmadan ciddi değişim ve yenilenme imkanı yok” şeklinde konuştu.  Genel Kurul’da yeniden aynı göreve talip olan geride kalan dönem başkanı Veysel Motu ise uzun yıllardır CHP Gençlik Kollarında görev yapmaktan onur ve şeref duyduğunu ifade etti. Motu, “Parti içi demokrasinin işlemesi için yeniden aday oldum. Hangi sonuç çıkarsa çıksın, partimiz için emek harcamaya, ter dökmeye devam edeceğim” dedi.

“HERKESE EŞİT MESAFEDE OLACAĞIZ”

Partili gençlerin desteğini alarak Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Adil Bal ise konuşmasında, “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi gençliğine, kimseyi dışlamayan, ayırmayan ve hizipçilik yapmayan bir anlayış getireceğiz. Herkese eşit mesafede olup, sadece partimiz için çalışacağız” ifadelerini kullandı.  İki listenin yarıştığı seçimlerde adaylar centilmenlik örneği göstererek birbirlerine oy verdiler. 150 oyun kullanıldığı seçim sonucunda Adil Bal, CHP Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi. Adil Bal başkanlığında oluşan CHP Tarsus İlçe Örgütü Gençlik Kolları yönetiminde şu isimler yer aldı: Fatih Akkoyun, Ulaş Altundal, Seda Aslan, Batuhan Kıraç, Hüseyin Ebedi, Eren Tahsin Güvençli, Oğuzcan İlk, Yağmur Merve İşlek, Murat Olgaç, Özgün Özlem.

YEDEK ÜYELER: Nadir Okul, Dilara Ayas, İbrahim Doğan, Yasin Ocakoğlu, Hakan Arı, Didem Pan, Bedir Hasırcı, Vedat Aydın Doğan, Sinem Çakır, Semih Çakırbey. Genel Kurul sonunda yeni Başkan Adil Bal, emeklerinden dolayı Veysel Motu’ya plaket verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA