Red Bull Neymar Jr’s Five 2020 Futbol Turnuvası Mersin’de


Mersin, 7-8 Mart’ta Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonunda Red Bull Neymar Jr’s Five 2020 Futbol Turnuvasına 2’nci kez ev sahipliği yapacak. Etkinlik, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleşecek. Müsabakalar, 12.00 ve 17.00 saatlerinde oynanacak.

 

Tarih : 2 Mart 2020 Pazartesi 12:16

Haber Merkezi

Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen ve dünyanın en büyük amatör futbol turnuvası olarak adlandırılan Red Bull Neymar Jr’s Five 2020, Türkiye genelinde Mersin’in de aralarında yer aldığı 15 farklı şehirde düzenleniyor. Özel formatıyla gol atan takımın rakip takımdan oyuncu çıkarması ile gerçekleşen maçlarda, 5 kişiden oluşan takımlar mücadele ediyor. Turnuvada, 16-25 yaş arası futbolculardan oluşan takımlar yarışıyor. 40’tan fazla ülkede yapılan turnuvanın Türkiye Finalinde şampiyon olan takım, temmuz ayında Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Finallerine katılacak. Türkiye şampiyonu, Türkiye’yi temsil edecek ve Neymar Jr Enstitisüne karşı oynayacak. Turnuvanın Türkiye Finali, 29 Mart’ta İstanbul’da oynanacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA