"Tarsus’tan 100 Yüz" sergisi açıldı


Mersin’in Tarsus ilçesinde, fotoğraf sanatçısı Mehmet Karaçor’un "Tarsus’tan 100 Yüz" fotoğraf sergisi açıldı.

 

Tarih : 28 Şubat 2020 Cuma 16:14

2016 - 2019 yılları arasında Tarsus Fotoğraf Derneği Başkanlığı yapan Mehmet Karaçor, geçtiğimiz Ocak ayında görevini bırakarak projelerine ağırlık verdi. İlk olarak "Tarsus'tan 100 Yüz" adını verdiği projesinin sergisinin ilk bölümünü açtı. Karaçor, "Uzun yıllardır, hayalim olan bir çalışmayı gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim. Bu projedeki amacım Tarsus denince akla gelebilecek bence yüz kişinin 2 şer kare ile anlatılması idi. İki karenin birincisinde kişinin portresi ikinci karede ise yaptığı işleri ve özgeçmişiyle bir kaç fotoğrafla anlatılmasına çalıştım" dedi.

6 MART 2020 CUMA AKŞAMINA KADAR GEZİLEBİLECEK

En az iki yüz fotoğraftan oluşacak bu çalışmayı tek seferde sergilemek mümkün olmadığı için 4-5 bölümde bitirebileceğini söyleyen Mehmet Karaçor, açılış sırasında kendisini yalnız bırakmayan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir ve Fotoğraf derneği üyesi arkadaşları, sanatçı dostları ve Tarsuslu fotoğraf severlere teşekkür etti. Aynı zamanda ressam olan Mehmet Karaçor kendi çizimi olan Atatürk portresini de Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya hediye etti. Tarsus Belediyesi Mehmet Bal Sanat Galerisindeki sergi 6 Mart 2020 Cuma akşamına kadar gezilebilecek. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA