Sandıktan Çıkan Kültür projesinin açılış toplantısı yapıldı


Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen "Sandıktan Çıkan Kültür" adlı projenin açılış toplantısı Mersin’de yapıldı.

 

Tarih : 28 Şubat 2020 Cuma 16:04

Haber Merkezi

Sandıktan Çıkan Kültür projesinin açılış toplantısı, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Çiftlikköy Kampüsü Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Açılış toplantısına MEÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslıhan Doğan Topçu, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, İletişim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

ÜÇ GÜN SÜRECEK

Üç gün boyunca atölye çalışmalarıyla gerçekleştirilecek projenin açılış toplantısında konuşan Prof. Dr. Topçu, bir metafor olarak sandıkların aslında geçmişi temsil ettiğini, geçmişten bugüne, bugünden geleceğe bir kültürel miras taşıyıcısı olduğunu söyledi. Öğrencilerin katılımıyla önemli bir çalışmaya imza atılacağına inandığını belirten Topçu, projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Prof. Dr. Sümbül ise projenin, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklendiğini vurguladı. “Sandıktan Çıkan Kültür” projesinin iki aşamalı olduğunu belirten Sümbül, ilk olarak öğrencilerin aile tarihiyle ilgili bellek çalışması yapacaklarını, daha sonra aile açısından önemi bulunan bir nesneden hareketle röportaj ve çekimler gerçekleştirileceğini ve ardından sunum kısmının tamamlanacağını ifade etti. Sümbül, daha önce yapılan çalışmalardan örnekler sundu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA