Toroslar’da kadınlar spor alışkanlığı kazandı


Hobi ve mesleki eğitim kursları ile özellikle ev hanımlarının sosyal hayatın içinde daha aktif yer almalarını sağlayan Toroslar Belediyesi, 15 farklı branşta düzenlediği spor kurslarıyla da takdir topluyor. Bu kurslardan biri olan Genel Jimnastik ile kadınlar, uzman eğitmenler eşliğinde spor yaparak zinde kalıyor.

 

Tarih : 27 Şubat 2020 Perşembe 13:22

Haber Merkezi

 Çeşitli branşlarda açtığı spor kursları ile farklı yaş gruplarına spor yapma imkanı sunan Toroslar Belediyesi; Genel Jimnastik kursları ile ilçede yaşayan kadınlara sağlıklı yaşamın kapılarını açıyor. Sporu, yaşamın bir parçası haline getirmeyi hedefleyen belediye, Plates, Zumba, Step ve Aerobik gibi haftanın her günü belli saatlerde verilen ücretsiz kursları ile kadınlara, spor yapmanın yanında keyifli zaman geçirme imkanı da sunuyor. Kurslarda, kursiyerlerin doğum günleri gibi özel günleri de unutulmuyor. Toroslar Toplum Sağlığı Merkezi ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ile işbirliği içinde çalışan belediye, kurslara gelen kadınların diyetisyen kontrolünde zayıflamaları, şeker ve  kanser taramalarının yapılması gibi konularda da destek veriyor.

"SPOR İLE SİGARAYI BIRAKTIM"

Spor ile sigarayı bıraktıklarını söyleyen kursiyerler, kendilerine böyle bir imkanı sunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ederek, bu kurslar ile düzenli spor yaptıklarını  ve sağlıklı bir şekilde kilo verdiklerini söylediler. Bu sayede sosyalleştiklerini de belirten kursiyerler; "Burada çok mutluyuz. Spor yapmanın yanı sıra burası bize bir terapi gibi geliyor. Düzenli spor yaparak sigara alışkanlığımızı da bıraktık. Bizler için böyle bir ortam hazırlandığı için çok memnunuz. Başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu. Genel Jimnastik Kursuna katılmak isteyen 15 yaş üstü kadınlar, Yusuf Kılıç Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Ayışığı Kültür Merkezi’ne kimlik fotokopisi ile müracaat edebilir.

BAŞKAN YILMAZ; "SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR YAPMAK ÖNEMLİ"

Sağlıklı yaşam için düzenli spor yapmanın önemli olduğunun altını çizen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Her zaman ifade ettiğimiz gibi sağlık önceliğimiz. Bu kurslarımız ile kadınların, sadece spor yapmaları değil sağlıklı yaşam için kendilerine zaman ayırmalarını ve aynı zamanda sosyal alanda da daha etkin olmalarını istiyoruz.  Kadınların kurslarımıza ilgi göstermesi bizleri çok mutlu ediyor. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA