Çorum kader maçı!


TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Çorum maçına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Takımın durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Musa Atay, 3 maçlık galibiyet serisinin rehavet yaratmaması gerektiğini ifade ederek, “Rakibimiz ile 6 puanlık maça çıkacağız. Biz yenersek onların Play-Off şansı ortadan kalkacak. Biz kazanırsak hedefimize emin adımlar ile yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 27 Şubat 2020 Perşembe 13:12

Necdet TAŞ

 

TFF 2’lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Çorum maçına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Takımın durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Musa Atay, 3 maçlık galibiyet serisinin rehavet yaratmaması gerektiğini söyledi.

 

“PLAY-OFF POTASINA TEKRAR GİRDİK”

 

Alınan galibiyetlerin geç ama güzel olduğunun altını çizen Başkan Atay; Art arda alınan galibiyetler ile uzaklaştığımız Play-off potasına tekrar girdik. Çorum F.K ile evimizde yapacağımız müsabaka bu açıdan oldukça önemli. Alınan olumlu sonuçlar hem taraftarda hem de camiada rehavet yaratmamalı. Hedefimiz bundan sonraki 3 maça konsantre olmak zorundayız. Bu konuda taraftarımıza çok büyük iş düşüyor. Hocamız Ergün Pembe ve futbolcularımıza güveniyoruz sahada gösterecekleri performansla, zorlu maçları puanlarla geçelim istiyoruz. Rakibimiz ile 6 puanlık maça çıkacağız. Biz yenersek onların play-off şansı ortadan kalkacak. Biz kazanırsak hedefimize emin adımlar ile yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“KULÜP YÖNETİMİ OLARAK 2 HEDEF ÜZERİNDE DURUYORUZ”

 

Kulüp yönetimi olarak 2 hedef üzerinde duruyoruz. 1.’si mutlak amacımız olan seriden kopmadan Play-Off turuna kalmak olduğunu kaydeden Başkan Musa Atay, 2.’si ise Kulübün hem oyunculara hem de genel anlamda olan borçlarının ödenmesinde çözümcü olmak. Oyuncularımızın emeklerine verdikleri mücadeleye saygı duyuyorum. Onların emeklerini kimse görmezden gelemez. Önümüzde 9 haftalık bir süre var, bu sürede biz bu işi başaracağız. Hedefimizi koyduk, alnımızın akıyla ilerleyerek geliyoruz. Cumhuriyetle yaşıt İdman Yurdumuzun en önemli desteğini her zaman taraftarı vermiştir. Bu kulüp önceki yıllarda da çok ciddi maddi sıkıntıları yaşamıştır ama hep var olmuştur.Sorunların üstesinden geleceğimize inancım tamdır.Hocamıza ,ekibine futbolcularımıza güveniyor ve başarılı olacaklarına inanıyoruz.Çorum F.K maçında da taraftarlarımızdan tam destek bekliyoruz. Pazar günü güzel bir futbol ile Çorum engelini kayıpsız geçmek istiyoruz’’ dedi.

 

BU PAZAR ÇORUMSPOR GELİYOR

 

Tarsus İdman Yurdu Basın ve Medya Sorumlusu Hakan Canan Can ise, Çorumspor FK maçının hazırlıklarına başladık. 3 hafta öncesine kadar klasmanda 11. sırada yer alıyorduk ve  küme düşme stresi yaşıyorduk. Gümüşhanespor maçıyla başlayan çıkışımız, Pendikspor galibiyetiyle  galibiyet serisine dönüştürdük” dedi. Son olarak iç sahada kümede kalma mücadelesi veren Başkent Akademi FK maçını da  kazanarak üçte üç yaparak takımı hak ettiği yere emin adımlarla yükseltmeye başladıklarını ifade eden Basın Sözcüsü Can, hafta sonu yine  saha ve taraftarlarının önünde konuk decekleri Çorumspor FK maçının hazırlıklarına  başladıklarını, hedeflerinin bu maçıda  kazanarak  çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade etti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  Tarsus İdman Yurdu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA