Tarsus hedef büyüttü


TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nda alınan 2-1’lik Başkent Akademi FK galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Başkent karşısında aldığı galibiyeti değerlendiren Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Ergün Penbe, “Herkes yüreğini ortaya koyuyor. İyi mücadele ediyoruz. Futbolcularımı kutluyorum. Çorum maçını da kazanarak 4’te 4 yapmak istiyoruz” dedi.

 

Tarih : 25 Şubat 2020 Salı 13:44

Hüseyin KIRKGÖZ

TFF 2.Lig Beyaz Grup 25.hafta karşılaşmasında Tarsus İdman Yurdu 1-0 geriye düştüğü mücadelede Başkent Akademi Futbol Kulübü’nü 2- 1 mağlup ederek 3’te 3 yaptı. Gümüşhanespor, Pendikspor ve Başkent Akademi galibiyetleriyle çıkışa geçen Tarsus İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Ergün Penbe, Başkent Akademi karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi. Penbe, son haftada iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyerek Çorum Futbol Kulübü maçını da kazanarak 4’te 4 yapmak istediklerini söyledi.

“İYİ MÜCADELE EDİYORUZ”

Haftalardır iyi oynadıklarını söyleyen fakat iyi oyunun skora yansımadığını belirten Ergün Penbe, “ Biz iyi oynuyorduk. Lakin iyi oynamamız skora yansımıyordu. Art arda galibiyetler alacağımızı geçtiğimiz haftalarda söylemiştim. Futbolun şansı yanımızda yoktu. Bu şans bizim lehimize dönmeye başladı. Birçok maçta hakem hataları ön plana çıkıyordu. Son 2 haftadır süper hakemler maçlarımıza düdük çalıyor. Haklarını vermek lazım gördüklerini çalıyorlar. İyi hakem olduğunda takımımızın galibiyet aldığını görüyoruz. Yenildiğimiz 4 maçta minimum berabere kalabilirdik. Bariz hatalardan maçları kaybettik. Ama demiştik. Her inişin bir çıkışı vardır. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi. 3’te 3 yaptık. Amacımız içerde oynayacağımız Çorum maçını da kazanıp 4’te 4 yapmak. Ardından Afyon deplasmanına moralli gitmek istiyoruz. Her zaman söylüyorum bizim takımımız her şeyi yapabilir. Geride kalan 12 haftanın 9 maçını kazanabilir. Kazanabiliriz ben buna inanıyorum. Takımımıza güveniyorum. İyi mücadele ediyoruz. En azından oyunu çirkinleştirmiyoruz. Güzel futbol oynamak istiyoruz. Herkes yüreğini ortaya koyuyor” sözlerini kullandı.

CAN: "RÖVANŞI ALDIK, SEVİNÇLİYİZ"

Ligde son 3 maçını kazanarak galibiyet serisi yakaladıklarını belirten Tarsus İdman yurdu Basın ve Medya Sorumlusu Hakan Canan Can ise, Başkent Akademi FK galibiyetiyle çıkışlarını sürdürdüklerini bildirdi. Can, Başkent Akademi FK müsabakasının zor geçtiğini, geriye düşmelerine rağmen taraftarlarının moral ve motivasyon artırıcı desteği, oyuncularının istekli, arzulu ve kazanma inancı ile maçı çevirdiklerini vurgulayarak “Başkent Akademi FK karşılaşması çok zor geçti. Karşılaşmanın hemen başında geriye düştük. Taraftarımızın desteği, oyuncularımızın istekli, arzulu ve kazanma inancı ile ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladık. Bir topumuz direkten döndü. İkinci yarı da taraftarımızın desteği oyuncularımızın istekli, arzulu ve kazanma inancı ile Başkent Akademi karşısında üstünlüğü sağladık. 2-1 galibiyetten sonra oyunun hakimi, oyunu yönlendiren taraf bizdik. İyi bir oyun ortaya koyduk” dedi.

“TARAFTARLA BÜTÜNLEŞTİK”

 Taraftarların bu zor maçta özellikle geriye düştüğümüz dakikadan itibaren tribün desteğiyle oyuncuların itici gücü olduğunu kaydeden Can, “Taraftarımızla, bütünleşerek Başkent Akademi FK maçını kazandık. Rakibimizle ilk yarıda oynadığımız maçı kaybetmiştik. Şimdi Başkent Akademi’den rövanşı aldık, yönetim, teknik ekip ve oyuncular olarak sevinçliyiz. Taraftarımızı evlerine mutlu gönderdik. Aynı zamanda son üç maçımızı da kazanarak galibiyet serisi yakaladık. Emin adımlarla zirveye ilerliyoruz. Başkent Akademi galibiyetinde emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızla, tribündeki gücümüz taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA