HERKES MERSİN’E KOŞACAK!


Uluslararası Mersin Maratonu ’Herkes Koşar Mersin’e sloganı ile start verdi. Dünyanın önemli maratonları arasında yer alan ve Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından sınıflandırılan "Silver Label" kategorisinde düzenlenen Uluslararası Mersin Maratonu için geri sayım başladı.

 

Tarih : 25 Şubat 2020 Salı 13:42

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 5'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Mersin Maratonu bu yıl çok anlamlı bir günde “Dünya Su Günü 22 Mart'ta”,  Özgecan Aslan Barış Meydanından başlayacak. Yaşam kaynağı olan “su” kaynaklarının tükenmesine dikkat çekecek olan organizasyon, “Su Yaşamdır, Yaşama Koş” mesajını da verecek.

22 MART’TA KOŞULACAK

Maraton, 22 Mart Pazar günü 42 kilometre maraton, 10 kilometre, 5 kilometre halk koşusu ve tekerlekli iskemle yarışı olmak üzere 4 kategoride düzenlenecek. 08.45'te Tekerlekli iskemle yarışı ardından, 09.00'da 42 kilometre maraton koşusu, 09.15'te 10 kilometre koşusu, 11.30'da ise 5 kilometre halk koşusu ile Özgecan Aslan Barış Meydanından başlayacak ve yine aynı yerde sona erecek.  Maraton Fuarı ise, 20-21 Mart 2020 tarihleri arasında Özgecan Aslan Barış Meydanında düzenlenecek olup, yarışmacıların çipleri ve tişörtleri orada dağıtılacak. Kayıtların devam ettiği maratona, şu ana kadar 42 kilometre maraton koşusuna 159 kişi, 10 kilometre koşusuna 476 kişi, halk koşusuna ise 58 bin 86 kişi olmak üzere toplam 58 bin 721 kişi kayıt yaptırdı. Mersin'in 11 farklı noktasında açılan stantlarda kayıt alınmakta. Ayrıca, maratonun resmi web sitesi olan mersinmaraton.org adresinden de kayıt yapılabiliyor. Fuarın son gününe kadar devam edecek olan kayıt işlemleri, fuar alanında kurulan stantlarda da yapılacak.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA