20:21   TOROSLAR’IN PAZARLARINDA TARTI KONTROLÜ   20:20   8 YAŞINDA VOLEYBOLA BAŞLAYAN CENNET BÜYÜKŞEHİR’İN KURSUNDAN MİLLİ TAKIMA UZANDI   20:18   BÜYÜKŞEHİR GÜLNAR BULGARA CADDESİ’Nİ YENİLEYEREK HİZMETE SUNDU   20:17   KADINLAR BÜYÜKŞEHİR’İN ATÖLYELERİNDE KEYİFLİ VE VERİMLİ ZAMAN GEÇİRİYOR   20:17   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KENT ORKESTRASI YAKAMOZ ALTINDA YENİ SANAT SEZONUNU AÇTI   20:16   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENİM YARDIMI İLE BU YIL DA GENÇLERİN YANINDA   20:15   MERSİN BÜYÜKŞEHİR AFETLERE DİRENÇLİ BİR KENT İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR   12:15   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER CARETTALARA TRİBÜNDEN DESTEK VERDİ   12:14   BEYLİCE’DE HİZMETLER KONUŞULDU, TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ   12:13   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN OKUL KANTİNLERİNE DENETİM  
 
   
 
 

Yetkililerden yardım bekliyor


Mersin’de kimsesi olmayan ve cezaevinden çıktıktan sonra 2,5 yıldır sokakta yaşayan 36 yaşındaki adam, yetkililerden iş istiyor. Uğur Coşkun: "Ben çalışmadan para istemiyorum, iş istiyorum" dedi.

 

Tarih : 22 Şubat 2020 Cumartesi 15:35

Huzurevinde kalan annesi dışında hiçbir yakını, tanıdığı olmadığını iddia eden Uğur Coşkun, yetkililerden yardım bekliyor. Bir suçtan dolayı 10 yıl cezaevinde kalan ve 2,5 yıl önce çıkan Coşkun, o tarihten beri sokaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Durumuyla ilgili İHA muhabirine konuşan Coşkun, çok zor durumda olduğunu söyledi. Hangi kapıya iş için gitse yüzüne kapandığının altını çizen Coşkun, "1 aydır banyo yapamıyorum. Bir iş yerine gidiyorum direk adam 'sabıka kaydı' diyor. Sabıkam var. Yok değil. Ama bundan dolayı çalışamayacak mıyım. İnsanlara dürüst oluyorum, dürüstlüğümden yine kaybediyorum. 10 yıl ceza evinde yattım" diye konuştu.

"2,5 YILDIR SOKAKLARDA YAŞIYORUM"

2,5 yıldır sokaklarda yaşadığını vurgulayan Coşkun, "Parklarda, otogarda, hastanelerde kalıyorum. Özellikle kışın soğuk günlerde mecburen otogar yada hastanelerde yatıyorum. Yazın da parklarda yatıyorum. Bu dönemde iş bulduğum gün oldu. Günlük işler yaptım ama devamlı olmadı. Ben birçok yere müracaat ettim. Ben çalışmadan para istemiyorum. Bana iş versinler, onuda vermiyorlarsa bari başımı sokacağım bir yer versinler. Perişan haldeyim. Artık bitme noktasındayım. Bir insan ne kadar açlığa dayanabilir? Bir insan kaç gün banyo yapmadan dayanabilir? İnsanların içine giremiyorum. Yemek için gidip lokantalardan rica ediyorum. Otogarda bir ağabey bana her akşam çorbamı veriyor. Allah ondan razı olsun. Ancak oda nereye kadar bana verecek. Devletimizden yardım bekliyorum" dedi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA