Maraton hazırlıkları sürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından “Herkes Koşar Mersin’e” sloganıyla 5’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Mersin Maratonu için hazırlıklar devam ediyor. Maraton, 22 Mart 2020 Pazar günü 08:45’te Özgecan Aslan Barış Meydanı’ndan start alacak. Maraton için kayıtlar devam ediyor. Mersin’in 11 farklı noktasında açılan stantlarda ve maratonun resmi web sitesi olan mersinmaraton.org adresinden kayıt yapılabiliyor. Maratona, şu ana kadar 58 bin 721 kişi kayıt yaptırdı.

 

Tarih : 22 Şubat 2020 Cumartesi 15:16

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından “Herkes Koşar Mersin’e” sloganıyla 22 Mart’ta 5’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Mersin Maratonu için tüm hazırlıklar devam ediyor. Dünyanın önemli maratonları arasında yer alan ve Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından sınıflandırılan “Silver Label” kategorisinde düzenlenen Uluslararası Mersin Maratonu için geri sayım başladı.

ÖZGECAN ASLAN BARIŞ MEYDANI’NDAN START ALACAK

Maraton, 22 Mart 2020 Pazar günü 42 km maraton, 10 km, 5 km halk koşusu ve tekerlekli iskemle yarışı olmak üzere 4 kategoride düzenlenecek. Tekerlekli iskemle yarışı ile 08:45’te Özgecan Aslan Barış Meydanı’ndan start alacak olan maraton, yine Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda sona erecek.    Tekerlekli iskemle yarışının ardından 09:00’da 42 km maraton koşusu, 09:15’te 10 km koşusu, 11:30’da ise 5 km halk koşusu başlayacak. Maraton Fuarı ise 20-21 Mart 2020 tarihleri arasında Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenecek; yarışmacıların çipleri ve tişörtleri orada dağıtılacak.

ŞU ANA KADAR 58 BİN 721 KİŞİ KAYIT OLDU

5. Uluslararası Mersin Maratonu için kayıtlar devam ediyor. Mersin’in 11 farklı noktasında açılan stantlarda kayıt alınıyor. Ayrıca, maratonun resmi web sitesi olan mersinmaraton.org adresinden de kayıt yapılabiliyor. Kayıtlar fuarın son gününe kadar devam edecek. Fuarda kurulan stantlarda da kayıt alınacak. Kayıtların devam ettiği maratona, şu ana kadar 42 km maraton koşusuna 159 kişi, 10 km koşusuna 476 kişi, halk koşusuna ise 58 bin 86 kişi olmak üzere toplam 58 bin 721 kişi kayıt yaptırdı.

BAŞKAN SEÇER, HERKESİ MARATONA DAVET EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Bu organizasyon sayesinde dünyanın dört bir yanından gelen sporcularla farklı kültürlerin buluştuğu rengarenk bir kültür şölenine tanık olacağız. Halk koşusuyla farklı kentlerimizden gelen vatandaşlarımızla hep birlikte koşacak; birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirecek, kentimizin enerjisini yine hep birlikte yükselteceğiz. Bu kentte keşfedilecek çok şey var, haydi siz de gelin. Çünkü herkes Mersin’e koşuyor. Sizi de bekliyoruz” diyerek, herkesi Mersin’e ve Uluslararası Mersin Maratonu’na davet ediyor.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA