‘Yetenek Her Yerde’ Kariyer Etkinlikleri başvuruları başladı


Mersin Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin, Yetenek Kapısına başvuran öğrenci ve mezunlara tam veya kısmi zamanlı iş veya staj olanağı sağlaması amacıyla oluşturulan “Yetenek Her Yerde” Kariyer Etkinliklerini üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının hizmetine sunduğunu bildirdi.

 

Tarih : 21 Şubat 2020 Cuma 12:33

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesinden yapılan açıklamada, ilki 2019 yılında Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde; 150’den fazla firma, 9 paydaş üniversite, toplamda 5 binden fazla ziyaretçi ile gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Bölgesel Kariyer Fuarının, bu yıl 16-17 Nisan tarihlerinde Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Yerleşkesinde yapılacağı belirtildi.. Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, konu ile ilgili verdiği bilgide, “Fuara katılmak isteyen öğrencilerimiz ve vatandaşlar ‘yetenekkapisi.org’ adresinden önce kayıt olacaklar, e-postalarına gelen aktivasyon linkine tıklayarak şifrelerini oluşturduktan sonra profil kısmına girerek bilgilerini ve özgeçmişlerini yükleyebilecekler. Yetenek kapısı ile ilgili detayları daha önce duyurmuştuk. Yetenek Kapısına başvurulduktan sonra aynı platformdan ‘Kariyer Fuarları’ konulu, katılmak istediğiniz kariyer fuarına başvurarak e-postanıza gelen veya kariyer fuarları butonuna tıklayarak indirebileceğiniz karekodu ile ücretsiz fuarlara katılabilirsiniz. Ayrıca etkinlik kısmından etkinlikleri inceleyip, başvurabilirsiniz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA