Büyükşehir Belediyesi şoförlere eğitim verecek


Mersin Büyükşehir Belediyesi, kooperatif ve odalara bağlı şoförlere eğitim verecek. Mart ayında başlayacak eğitimin ardından sınavda başarılı olan şoförlere “Yolcu Taşıma Kimlik Kartı” verilecek.

 

Tarih : 19 Şubat 2020 Çarşamba 14:41

Haber Merkezi

Toplu taşımanın sivil ayağında iyileştirmeler yapmak ve kaliteyi artırmak için çalışmalarına devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, kooperatif ve odalara bağlı şoförlere trafik, halkla ilişkiler, ilk yardım gibi konularda eğitim vermeye hazırlanıyor. 2 Mart 2020 tarihinde verilmeye başlanacak eğitim öncesinde Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuğlu, Zabıta Dairesi Başkanı Fuat Tuğluoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kooperatif ve oda temsilcilerinin katıldığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, kooperatif ve oda temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunularak, ulaşımda uygulanması planlanan bazı kararlar alınıp, izlenecek yol haritası belirlendi.

SINAVDA BAŞARILI OLAN ŞOFÖRLERE “YOLCU TAŞIMA KİMLİK KARTI” VERİLECEK

Eğitim öncesinde şoförlerin adli sicil yönünden herhangi bir sıkıntısının veya AMATEM’den uyuşturucu bağımlılığının olup olmadığının tespiti yapılacak ve uygun olan şoförler eğitime alınacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek eğitimde, şoförlere trafik, halkla ilişkiler, ilk yardım gibi konularda bilgi verilmesi planlanıyor. Eğitim ve düzenlenecek sınavda başarılı olan şoförlere “Yolcu Taşıma Kimlik Kartı” verilecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA