Şaibeli maça itiraz!


Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz İçel İdman Yurdu, şampiyonluk için yarıştığı rakibi Ceyhanspor’un, Adana bölgesinin bir diğer takımı Pozantıspor ile oynadığı maça şike yapıldığı iddiasıyla itiraz etti. 5-2 Ceyhanspor’un galibiyetiyle biten maçtaki görüntüler açık açık şike yapıldığını gösteriyor.

 

Tarih : 18 Şubat 2020 Salı 14:38

Necdet TAŞ

Bölgesel amatör lig ekiplerinden İçel İdman Yurdu, şampiyonluk için yarıştığı rakibi Ceyhanspor’un, Adana bölgesinin bir diğer takımı Pozantıspor ile oynadığı maça itiraz etti. İçel İdman Yurdu taraftar grupları yaptığı açıklamada, geçen gün oynanan Ceyhanspor ile Pozantı Gençlik Spor maçında şaibe olduğunu belirterek maçın görüntülerinde bunun açıkça görüldüğünü iddia etti. Yayınlanan görüntülerde Ceyhanspor’a karşı koymayan Pozantıspor oyuncularının topu çok kolay bir şekilde kaybettikleri ve savunmaya dönmedikleri görülüyor. İçel İdmanyurdu taraftar grubu olan Kırmızı Şeytanlar, hafta sonu oynanan Spor Toto Bölgesel Amatör lig maçında karşı karşıya gelen Ceyhan Spor ile Pozantı Gençlik Spor maçının ilk yarısı, Pozantı Gençlik Spor'un 1-0 'lık üstünlüğü ile sona erdiğini fakat maçın ikinci yarısında Pozantı Gençlik Spor'lu futbolcuların açıklanamayan hatalarından dolayı Ceyhan Spor'un 5-2 üsütünlüğü ile biten maçta şaibe olduğuna dikkat çekerek yetkililerin bu maçı mercek altına almalarını istediler.

İŞTE O AÇIKLAMA

İşte Kırmız Şeytanlar Taraftar Gurubundan yapılan açıklama, “Değerli Mersin İdman Yurdu taraftarları; Geçtiğimiz hafta Ceyhanspor camiasından adını ağzımıza dahi almak istemediğimiz bir şahıs, takımımızın şike yaptığını öne sürmüştür. Yaşanan süreçte bugün baktığımızda kimlerin şike yaptığı ortadadır. İlk yarısını Pozantıspor’un 1-0 öne geçtiği ikinci yarı Ceyhanspor’un 5-2 kazandığı mücadele apaçık bir şekilde şaibelidir. Türkiye Futbol Federasyonu’nun ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun acilen bir komisyon kurarak bu maçı mercek altına alması gerekmektedir. Maçın canlı yayını izlenildiğinde karşılaşmanın şaibeli olduğu apaçık görünecektir. Bizler 95 yıllık camianın temsilcileriyiz. Eğer bu gün bu noktadaysak kirli işlere bulaşmadığımız içindir. Mersin İdman Yurdu her zaman sahaya tertemiz çıkarak bileğinin hakkıyla sahadan galip gelmiştir. Kimi zaman ise mağlup olarak bizleri üzmüştür. Bu sene ligde yaşananları tüm Türkiye spor kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz. 95 yıldır olduğu gibi sahada tertemiz oynayarak bizler şampiyon olacağız. Ceyhanspor; 1 gram yüreğiniz varsa çıkıp sahada adam gibi oynarsınız… Haftaya Pozantı deplasmanına gideceğiz. Reyhanlıspor karşılaşmasında sahada gösterdiğimiz centilmenlik ve dostluk ruhunu orada da görmek istiyoruz. En iyi şekilde Pozantı’da takımımızı destekleyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın… Bir açıklamayla bu işin arkasını bırakacağımızı kimse zannetmesin. Bu işi sıkı takip ederek kirli elleri ifşa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tertemiz hep birlikte 3.Lig’e…”

CEYHANSPOR’DAN AÇIKLAMA

Kırmızı Şeytanlar’ın bu açıklamasının ardından Ceyhanspor Taraftarlar Derneği de bir açıklama yaptı. İşte Ceyhansporlu taraftarların o açıklaması, “Son zamanlarda sosyal medya mecralarında bir takım asılsız ve şuursuzca yazılan amacı ortalığı karıştırmak olan yazılar üzerine açıklama yapma gereği duyduk. En büyük sevdamız olan Ceyhanspor’un katıldığı her kategoride hedefinin en üst sıralar olduğu, bu kaosu yaratmaya çalışa kişiler dahil herkes tarafından bilinmektedir. Ortaya çıkıp teşvik ve prim açıklamalarında bulunan, her maç sonrası mağdura yatan takımlar buradan zaferle ayrılamayacaktır. Bu hafta oynadığımız ilimizin bir diğer temsilcisi Pozantı Gençlikspor karşılaması usulüne uygun oynanmış olup sırf kendi ilimizin takımı bu karşılaşmaya atıfta bulunanlar oynadıkları kendi ilinin takımından puan kaybedince çılgına dönmüş, neden maçı kendilerine verilmediğine dair serzenişte bulunmuşlardır. Bu düşünceyle hareket edenlerin bu karşılaşmaya laf etmeleri oldukça manidar olup, besmelesiz Ceyhanspor adını ağzına alan kişilerin ne kadar korkak olduğunun kanıtıdır. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, sonuna kadar savaşıp şampiyon olacağız.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA