Evinde mahsur kalan Barut Ailesine, yeni köprü


Toroslar Belediyesi, Barut ailesine yardım elini uzattı. Hizmetlerini, vatandaşın taleplerine çözüm odaklı yapan Toroslar Belediyesi, Değirmendere Mahallesi’nde aşırı yağışlar nedeniyle yıkılan ve Barut ailesinin evlerine giden tek yol olan köprünün yenisini monte ederek, ailenin mağduriyetini giderdi.

 

Tarih : 18 Şubat 2020 Salı 13:22

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi, Değirmendere Mahallesi'nde aşırı yağış nedeniyle yıkılan dere yatağı üzerindeki eski köprünün yerine yeni bir köprü monte etti. Geçtiğimiz hafta mahalleyi ziyaret ederek incelemelerde bulunan ve mahalle sakinleriyle görüşen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yıkılan köprü nedeniyle dere yatağının diğer tarafında mahsur kalan ailenin yardımına koştu. Teknik ekiplerine köprünün bir an önce yapılması için gerekli talimatları veren Başkan Yılmaz, ailenin evine ulaşımını sağlayan yeni köprüyü vatandaşın hizmetine sundu.

MUHTAR KARA; "BAŞKANIMIZ ATSIZ AFŞIN YILMAZ HEP YANIMIZDA"

Değirmendere Mahalle Muhtarı Gıyasettin Kara, Başkan Yılmaz'ın ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelere de önemli hizmetler sunduğunu ve ihtiyaçlarını giderdiğini belirterek, kendisine teşekkür etti. Muhtar Kara; "Geçtiğimiz haftalarda yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle mahallemizde bulunan köprü yıkıldı. Köprünü diğer tarafında yaşayan  komşularımız Barut ailesi bu nedenle evlerinde mahsur kalarak, mahallemizin diğer tarafına geçiş yapamıyordu. Sayın Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz, mahallemize gelerek incelemede yaptı. Başkanımızın talimatıyla ekipler en kısa zamanda gelerek köprüyü dere yatağı üzerine monte ettiler. Başkanımız kırsal kesimlerde yaşayan her bir vatandaşa değer vererek, o mahallede dumanı tüten tek bir ocak bile varsa hizmetlerini esirgemiyor ve insan odaklı çalışıyor. Başkanımız bu duyarlılığı bizleri oldukça mutlu ediyor. Değirmendere Mahalle Muhtarı olarak mahalle sakinlerim adına Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

BARUT AİLESİNDEN BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR

Yıkılan köprü nedeniyle evlerinde mahsur kalan Mehmet Barut ve Fatma Barut çifti ise evleri ile mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan yeni köprüden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek Başkan Yılmaz'a teşekkür etti. Köprü monte edildikten sonra evlerinden karşı tarafa geçerek köprüyü ilk defa kullanan  Barut ailesinin mutluluğu gözlerine yansıdı. Barut çifti; "Burada mahsur kalmıştık. Kurtulduk. Köprümüz çok güzel oldu. Başkanımızdan Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

"HER MAHALLEMİZE EŞİT HİZMET GÖTÜRÜYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise amaçlarının tüm mahallelere eşit hizmet götürmek olduğunu kaydederek, yeni köprünün Barut ailesine ve mahalleye hayırlı olmasını diledi. İnsan odaklı çalışmaları ile vatandaşın memnuniyetini kazanan Başkan Yılmaz; "İlçe merkezinin yanı sıra yaylalarımızı sürekli ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Burada yaşayan vatandaşlarımızın yaşamlarını daha da kolaylaştırmak adına eksikleri tespit ediyor ve gerekli hizmetleri imkanlarımız ölçüsünde bir an önce yerine getiriyoruz. Yıkılan köprümüzde inceleme yaptıktan sonra Barut ailesinin mağduriyetini giderdik.  Değirmendere Mahallemizde yaptığımız yeni köprü ile vatandaşımızın evine, bahçesine gitmesi için bir yol açtık. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA