Estetik kursları kadınlara istihdam kapısı açıyor


Mersin’de Milli Eğitim Bakanlığından onaylı estetik kursları ile kadınlara farklı bir istihdam kapısı sunulmaya başlandı.

 

Tarih : 18 Şubat 2020 Salı 13:12

 Haber Merkezi

Özge Karapınar Güzellik Akademi adı altında faaliyetlerini sürdürecek olan kurslar ile Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ‘İş Yeri Açma ve Ustalık’ belgesi verileceğini ifade eden Özge Karapınar Güzellik Akademi Kurucusu Özge Karapınar, ‘Dünya standartlarında verdiğimiz eğitimi tamamlayan kadınlarımız kendi iş yerlerini açabilecekler. Biz verdiğimiz eğitimlerde sadece birer belge vermekten ziyade, yeni nesil güzellik akademisi, en son teknoloji kullanılarak ileri seviye eğitimlerimizi, genç, dinamik, uzman ve eğitici kadromuzla öğrenme garantili kurslar düzenleyeceğiz. Özge Karapınar Güzellik Akademi’den mezun olan kişiler isterlerse kendi markalarını oluşturabilir, isterlerse Özge Estetik’in franchisingini alarak bizim bilgi ve tecrübelerimizden faydalanabilirler’ dedi.

 ‘STK’LAR İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ’

 Özge Karapınar Güzellik Akademi Kurucusu Karapınar, ‘Güzellik ve estetik alanında yılların bize verdiği tecrübeyi öğrencilerimiz ile paylaşmak adına çıktığımız bu yolda, STK’lar ile iç içe çalışarak sosyal sorumluluk projelerine de imza atacağız. İlk etapta Mersin’de dezavantajlı gruplar ile temasa geçip 15 kadınımızı iş sahibi yapmayı planlıyoruz. Bu anlamda STK’lar ile yürüttüğümüz görüşmeler devam etmekte. Kadının iş hayatındaki yerinin artmasını, kendi ayaklarının üzerinde duran bireyler yetiştirerek ev hanımlığından iş kadınlığına giden yolda onların en önemli destekçisi olmak istiyoruz. Yanı sıra düşük sermaye ile iş kurmak isteyen kadınlarımıza da kapımız sonuna kadar açık. Gelecek kaygısı olmayan, iş stresi yaşamaktansa, kendi işinin patronu ve sevdiği işi huzurla yapan bireyler yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Özge Karapınar Güzellik Akademi olarak çıktığımız bu yolda en büyük gücü kadınlarımızın güçlü duruşundan alıyoruz. Ayrıca kurslarımıza şehir dışından gelen öğrencilerimize konaklama imkânı da sunacağız’ dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA