İSTİFA EDİP TKP’YE Mİ KATILACAK?


CHP Mersin İl Kongresi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve mevcut il başkanı Adil Aktay’la yaşadığı sorunları açık seçik ortaya çıkan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın partisinden istifa edeceği ve TKP’ye katılacağı iddia edildi.

 

Tarih : 17 Şubat 2020 Pazartesi 12:59

 

Olaylı geçen CHP’nin Mersin İl Kongresi’nde yaşanan demokrasi skandalıyla gündeme gelse de dikkat çeken bir detay da Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından üstünün çizilmesi oldu. CHP’li Vahap Seçer’in “dizayn ettiği” Adil Aktay yönetiminin hazırladığı kurultay delegeleri listesinde “tüm seçilmişler” yer alırken Tarsus Belediye Başkanı haluk Bozdoğan’ın olmaması, Bozdoğan-Seçer arasında iplerin tamamen koptuğu şeklinde yorumlanmasına yol açtı.

SALONU TERK ETMİŞTİ

Adil Aktay’ın kurultay delegeleri listesinde adını göremeyen Haluk Bozdoğan, oy kullanmadan kongre salonunu terk etmişti. Gelinen son noktada CHP’ye yakın kaynaklar, Bozdoğan’ın CHP’den istifa etmeyi düşündüğünü iddia etmesi gözleri CHP’li Başkan Bozdoğan’a bir kez daha çevirdi. Bozdoğan’ın yerel seçimlerde aday belirleme sürecinden bu yana örgütle problemler yaşadığını kaydeden kaynaklar, Bozdoğan’ın istifası durumunda gideceği yeni parti hakkında da tahminde bulunmaları dikkat çekti. CHP’li Bozdoğan’ın sosyal politikalar üzerinden geliştirdiği hizmetlere ve 5 yıllık planlarına dikkat çeken kaynakların, Bozdoğan’ın istifası durumunda yeni adresinin büyük oranda Türkiye Komünist Partisi olacağını iddia etmeleri, Mersin siyasi kulislerinde bomba etkisi yarattı. Bozdoğan’ın TKP’li Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu ile yakınlığı ve ortak çalışma içinde bulunduğuna dikkat çeken Bozdoğan’a yakın kaynaklar, Bozdoğan’ın TKP’ye katılmasıyla daha rahat bir çalışma ortamı yakalayacağına inanıyor. (Kaynak: Sansasyonel haber)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA