ÖNCE PARTİLİLERİN TELEFONUNA BAK!


CHP İl Kongresi’nde İl Başkanı Adil Aktay’a büyük tepki gösteren CHP 24. Dönem Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Aktay’ın partililerin ve ilçe başkanlarının telefonuna çıkmadığını iddia ederek, “Seçilecek ilk başkanının lütfen partililerin telefonlarına bakmasını talep ediyorum. İl başkanı, ilçe başkanlarının ve partililerin mutlaka telefonuna bakmalı. Partililerin telefonuna çıkmayan bir tane AK Partili Milletvekili, Bakan, Belediye Başkanı veya yönetici yok ama maalesef bir partimizde telefonlara çıkmayan il başkanı mevcut. CHP İl Başkanı olan şahıs partililerin telefonuna çıkacak” dedi.

 

Tarih : 16 Şubat 2020 Pazar 15:04

Adem GÜNEŞ

CHP Mersin İl Kongresi’nde konuşan CHP 24. Dönem Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, “CHP giderek otoriterleşiyor. Bu otoriterleşme tün CHP teşkilatlarına da yansıyor. Bu gidişat kötü bir gidişattır. Bu böyle gitmez. Türkiye’nin önündeki karanlık tünelden çıkması için CHP’ye ihtiyacı vardır. Örgütleri çatlatırsanız partiyi çökertirsiniz. Örgütlerin diri olması için iletişim kanallarının mutlaka açık tutulması lazım. Kararlar aşağıdan yukarı doğru tartışılıp alınmak yerine yukardan alınıp aşağıya dayatılırsa olmaz. CHP, kararları parti içinde tartışarak almalı. Bir yapının demokratik olup olmadığı demokrasi ilkelerinin işletmesinden geçer. Seçilecek ilk başkanının lütfen partililerin telefonlarına bakmasını talep ediyorum. Bu partide il başkanlığı yapmak her babayiğidin harcı değildir. Bu partide ilçe başkanlığı ve milletvekilliği yaptım ancak hiç kimsenin telefonuna bakmamazlık yapmadım. İl başkanı, ilçe başkanlarının ve partililerin mutlaka telefonuna bakmalı. Partililerin telefonuna çıkmayan bir tane AK Partili Milletvekili, Bakan, Belediye Başkanı veya yönetici yok ama maalesef bir partimizde telefonlara çıkmayan il başkanı mevcut. CHP İl Başkanı olan şahıs partililerin telefonuna çıkacak” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA