Mezitlili kadınlara mutlu bir aile için iletişim dersi


Mezitli Belediyesi’nin, Mersin Rotary Kulübü iş birliğiyle düzenlediği Ev Kadınları Eğitimi Projesi’nin (EV-KA) 3. haftasında aile içi eğitim konusunda bilgilendirme yapıldı.

 

Tarih : 13 Şubat 2020 Perşembe 10:28

Haber Merkezi

Mezitli Kadın Üretici Pazarı kadınlarının yanı sıra Mersin Rotary Kulübü üyelerinin de katıldığı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan seminerde, Dr. Obengül Ejder 'Aile içi iletişim' konusunda önemli bilgiler verdi. Mezitli Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen seminerde Dr. Ejder, anne çocuk ilişkisi, aile içerisinde kadının yeri, daha mutlu bir aile nasıl sağlanır gibi konularda uygulamalı olarak bilgilerini aktardı. Zaman zaman kadınlara sorular sorarak doğru ve yanlış bilinenler konusunda da açıklamalarda bulunan Dr. Obengül Ejder, Mezitlili kadınların özgüveninin yüksek olmasına da dikkat çekti. Daha sonra Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Kurtuluş katkılarından dolayı Dr. Obengül Ejder’e teşekkür plaketi sundu.

“TOPLUMUN GELİŞMESİNİN ANA AKTÖRÜ KADINLARDIR”

Toplumun gelişmesinin ana aktörü kadınların olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan yaptığı açıklama Mezitli Belediyesi'nin kadınların içerisinde bulunduğu her projede yer aldığının altını çizdi. EVKA projesi kapsamında Mersin Rotary Kulübü'nün iş birliği ile önemli bir birlikteliğe imza atıklarını söyleyen Başkan Tarhan, "Kadınlarımızın üç haftadır aralıksız devam eden eğitimlere büyük bir ilgi göstermesi ne denli doğru bir proje olduğunu da ortaya koyuyor. EVKA projesi kapsamında kadınlara çok çeşitli konularda eğitimler veriyoruz. Her alanda başarı kazanan kadınlarımıza böylesi önemli bir destek sunan Mersin Rotary Kulübü’ne teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte yürüttüğümüz projelerde çok başarılı işler ortaya çıkıyor. Biz kadınlarımızın bu desteklerle yarınlarda çok önemli yerlerde olacağından eminiz. Ayakları sağlam yere basan Projede emeği olan, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu. Proje kapsamında önümüzdeki hafta Dr. Nihal Çınar Özcan 'Erken Tanı Hayat Kurtarır', uzman psikolog Yaşam Yanardağ Çelik de 'Çocuklara Mahremiyet Eğitimi' konusunda bilgilendirmeler yapacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA