Mersin’in Büyüyen Marka Değeri: Göksel Tantuni


Mersin’de adeta bir marka haline gelen ve ünü İl sınırları dışına taşan Göksel Tantuni, Mersin dışında 30’a aşkın şubesi ile kentin en meşhur lezzetini Türkiye’ye tanıtmaya devam ediyor.

 

Tarih : 13 Şubat 2020 Perşembe 10:27

Adem GÜNEŞ

 

Mersin’de yıllardır tantuni denilince akla gelen ilk isim olan Göksel Tantuni her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kurumsal olarak kent ekonomisine istihdam ve katma değer olarak büyük katkı sağlayan Göksel Tantuni, kentin en meşhur lezzeti olan Tantuni’yi Mersin sınırları dışında da tanıtmaya devam ediyor. 30’u aşkın şubesi ile Türkiye’de şubeleşen ve her geçen gün gücüne güç katan Göksel Tantuni, marka değeri olarak da büyümeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen ve Türkiye’nin marka kurumlarının ödüllendirildiği törende yılın Altın Marka ödülünü de almaya hak kazanan Göksel Tantuni, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ile de Türkiye’nin en önemli lezzet duraklarından biri haline geldi.  Ünlü isimlerin de Mersin’e geldiklerinde uğrak yeri haline gelen Göksel Tantuni kentin en önemli markaları arasında yerini aldı.

 

HEDEF 81 İLDE ŞUBELEŞMEK

 

Şubeleşme konusunda son dönemde büyük atılımlar yaptıklarının altını çizen Göksel Tantuni CEO’su Özgür Oğuz, “Franchising sistemi ile her geçen gün Türkiye’nin çeşitli illerinde şubeleşme atılımlarımız devam ediyor. Yoğun talep karşısında hangi illerde şubeler açacağımız ile ilgili şirket politikamız doğrultusunda çalışıyor ve karar veriyoruz. Taleplere en kısa sürede cevap vererek şubelerimizi Türkiye’nin çeşitli illerinde hizmete sunmaktayız. Türkiye’nin 81 ilinde şubeleşme hedefi ile Mersin’in lezzette marka değeri olan tantuniye tanıtmaya, ülkemize istihdam ve katma değer olarak katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA