Tarsus’ta, Gümüşhane hazırlıkları sürüyor


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdmanyurdu, Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta sonu evinde oynayacağı maça mutlaka galibiyet parolasıyla hazırlanan Sarı Lacivertli temsilcimiz zorlu maçtan 3 puanla ayrılıp kötü gidişata son vermek istiyor.

 

Tarih : 13 Şubat 2020 Perşembe 10:25

Hüseyin KIRKGÖZ

 

15 Şubat Cumartesi günü saat 13:30’da  şehir Stadı’nda konuk edeceği kümede kalma mücadelesi veren rakiplerimizden Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdüren temsilcimizde moraller düzeliyor. Sarı-Lacivertli temsilcimiz Gümüşhane maçını kazanarak moral bularak  rahat bir nefes almak istiyor.

 

STAT ZEMİNİ ELDEN GEÇİRİLECEK

 

Öte yandan Tarsus Şehir Stadı’nın zemini her geçen gün bakımsızlıktan ve ilgisizlikten dolayı futbol  oynamaya  elverişsiz hale geliyor. Nitekim, Yılport Samsunspor maçında da  dikkati çeken Şehir Stadının zeminin yeterli sulama yapılmaması nedeniyle çiminin yandığı ve gerekli bakımı yapılmadığı görüldü. İlçe Gençlik Hizmetleri  Spor müdürlüğü yetkililerinin zemin ile ilgili olarak  gerekli bakımı yapması bekleniyor.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA