Süper Amatör Ligde gol rekoru kırıldı


Mersin Amatör futbol Ligi’nin 25. Haftasında gol rekoru kırıldı. 44 golün atıldığı haftada en farklı skoru Mut İdmanyurdu’nu 9-1 mağlup eden Anamur Belediyespor aldı.

 

Tarih : 13 Şubat 2020 Perşembe 10:24

Hüseyin KIRKGÖZ

 

Şampiyon Silifke Belediyespor ise  misafir olduğu ligde beklenmeyen bir tarihi farklı mağlubiyeti Gülnar Belediyespor’a 7-2’lik skorla  aldı. Play-Off ekipleri  Akdeniz belediyespor  ile  Erdemli Belediyespor, karşılıklı  attıkları  goller ile 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrılarak puanları  paylaştığı haftada Play-off oynayacak olan Tarsus temsilcisi Tarsus Belediyespor ise küme düşen rakibi Karacailyas Veteranlar’ı 5-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapatan taraf oldu. Diğer  Tarsus temsilcisi Tarsusgücü ise  Mersin Yolspor’a 5-1 mağlup olarak son haftaya girdi. Grupta  alınan toplu sonuçlar ise şöyle: Akdeniz Belediyespor-Erdemli Belediyespor:1-1, Toroslar Belediyespor -Homurlu 1951 Spor:3-4, Tarsusgücü -Mersin Yolspor :1-5, Mut İdman Yurdu Belediyespor -Anamur Belediyespor :1-9, Gülnar Belediyespor -Silifke Belediyespor :7-2, Karacailyas Veteranlarspor -Tarsus Belediyespor :0-5, Erdemlispor -Akdenizgücü:1-4.

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA