Ameliyat olabilmek için kırtasiye ürünleri satıyor


Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan omurilik hastası kadın, ameliyat olabilmek için eşi ile birlikte kırtasiye ürünleri satıyor. Bağlar Mahallesi’nde ikamet eden Kamil Çavuş ve eşi Gülay Çavuş, maddi açıdan zor günler geçirmeleri nedeniyle kırtasiye ürünleri satarak ameliyat parası biriktiriyor.

 

Tarih : 12 Şubat 2020 Çarşamba 12:53

Gülay Çavuş adlı kadın daha önce omuriliğindeki rahatsızlıktan dolayı iki kez ameliyat olmuş. Tam iyileşemeyen kadın, İstanbul’da yakında 3. ameliyatını olacak. Eşi emekli olmadığı için ve sigorta primlerini güçlükle yatırdığı için maddi açıdan zor durumda kaldıklarını belirten Gülay Çavuş, ellerinde kırtasiye ürünleri satarak İstanbul’daki masrafları için para biriktirdiklerini söyledi. Gülay Çavuş, “Omurilik hastasıyım. Yatay protez kemik nakli olmam gerekiyor. Daha önce iki ameliyat oldum. 3. ameliyatı olmak zorundayım. Yoksa doktorlar felç kalabileceğimi söyledi. Bu ameliyata gidince İstanbul’da kalacak yerimiz yok. Otelde kalsak ya da ev tutsak gideri karşılayacak durumda değiliz. İstanbul’da Baltalimanı Kemik Hastanesinde tedavi göreceğim. Kimseden karşılıksız para istemek yerine kırtasiye ürünleri satıyoruz. Tarsus ve Mersin’deki odalar, dernekler ve sivil toplum kuruluşları alacakları kırtasiye ürünlerini bizden alırsa, büyük hayra girerler. Ben de bu destekle 3. ameliyatımı olup sağlığıma kavuşmak istiyorum” dedi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA