Büyükşehir’in taşkın sonrası müdahalesi sürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde etkili olan yağışlar sonrası oluşan taşkın hasarlarını onarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun yağış sonrası taşan derelere müdahale eden ekipler, aşırı yağıştan dolayı göçen yolların bakım ve onarımlarının yanı sıra yıkılan duvarları onararak, menfez bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

Tarih : 12 Şubat 2020 Çarşamba 12:50

Haber Merkezi

Mersin’de özellikle Erdemli, Silifke ve Tarsus ilçelerinde etkili olan ve derelerde su seviyesini yükselterek taşkınlara sebep olan yoğun yağış ve fırtınanın üzerinden günler geçmesine rağmen Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını aynı yoğunlukta sürdürüyor.  Yağış ve fırtınadan dolayı oluşan dere taşkını, su baskını, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara anında müdahale eden ekipler, ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor.

GÖÇEN YOLLAR ONARILIYOR

Silifke Keşlitürkmenli ve Bükdeğirmeni Mahallelerinde 3 personel, 1 ekskavatör, 2 kamyonla çalışmalarını sürdüren ekipler, yağıştan dolayı göçen yolların bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra menfezlerin de bakımını yapıyor. Sel ve fırtınadan dolayı yıkılan duvarları da yeniden ören ekipler selin tahribatlarını onarmaya devam edecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA