Mersinli genç yıldız Denizlispor’da


TFF 2. Lig takımlarından Tarsus İdman Yurdu alt yapısından yetişen Genç Forvet Erdem Türkmen Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor’a transfer oldu. Süper Lige transfer olarak en büyük hayallerinden birini gerçekleştirdiğini ifade eden genç yıldız adayı, “Mersin benim evim, büyüdüğüm, yetiştiğim yer. Benim hayalim Süper Lig’de oynamak. İnşallah Mersin’i önümüzdeki yıllarda Süper Lig’de başarıyla temsil ederim” dedi.

 

Tarih : 11 Şubat 2020 Salı 18:06

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Tarsus İdman Yurdu alt yapısından yetişen Genç Forvet Erdem Türkmen Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor’un U19 takımına transfer oldu. 2002 doğumlu gelecek vaat eden yetenekli forvet Erdem Türkmen, Mersin’de sırasıyla Mersin İdman Yurdu, MESKİ ve Tarsus İdman Yurdu kulüplerinde forma giydi.

“MUTLULUĞUMU KELİMELERLE ANLATMAK ZOR”

Gösterdiği performansla Almanya’nın Tus Hattingen takımının altyapısında antrenörlük yapan Hasan Akça’nın dikkatini çeken Türkmen, “Bir Mersinli olarak Süper Lig takımına transfer olmak çok büyük gurur kaynağı. Kelimelerle anlatmak zor. Başta Hasan Hocam olmak üzere transferimde emeklerinden dolayı tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Hasan Hocanın üzerimde çok emeği var. Benim Yukatel Denizlispor’a transferimde çok emeği geçti. Burada çok çalışarak Süper Lig’de Mersin’i ve ailemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Amacım önce takımımın ilk 11 oyuncusu olmak, sonra da Milli Takıma seçilerek ülkemi temsil etmek istiyorum” dedi.

“HAYALİMDE HEP SÜPER LİG’DE OYNAMAK VARDI”

Denizlispor’a transfer olarak yavaş yavaş hedefine ve hayallerine ulaştığını kaydeden Türkmen, “İlerisi için basamak basamak gitmek istiyorum aslında. Hayalim gerçeğe dönüşüyor. Önce takımımda kalıcı olmak, sürekli forma giymek istiyorum. Çıtayı ne kadar yükseğe koyarsak, o kadar kendimizi geliştiririz. Benim hedefim tabii ki Avrupa’da top oynamak. Şu an Denizlispor’un futbolcusuyum ve buraya yeni gelmeme rağmen şehri ve kulübümü çok seviyorum. İlk önce Türkiye’de belli bir yere gelip daha sonra Avrupa’da oynamak isterim. Milli takım da hedeflerimden bir tanesi. Herkes gibi bir gün yurt dışında oynamak isterim. Her genç futbolcu gibi kendimi örnek aldığım futbolcular da var. Mesela Vedat Muriç ve İbrahimoviç… Gol vuruşları üzerinde çok çalışıyorum. Hayalimde hep Süper Lig’de oynamak vardı” dedi. Türk futbolunun gün geçtikçe geliştiğinin altını çizen Türkmen, “Tesisleşme, ekonomik imkânlar, hedeflerin yükselmesi anlamına geliyor. Anadolu’da çok yetenekli futbolcular var ve onlar da bu gelişmeyle birlikte kendilerini gösterebiliyor” ifadelerini kullandı.

Hasan Akça ise, “Erdem çok yetenekli ve geleceği olan bir genç yıldız adayı. Erdem kendini geliştirirse çok güzel yerlere gelir” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA