Yenişehir Söyleşileri’nin bu ayki konuğu Derviş Eroğlu


Yenişehir Belediyesi hayata geçirdiği ‘Yenişehir Söyleşileri’ kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu Mersinlilerle buluşturuyor. Uluslararası alanda başarı yakalamış ve alanında uzman isimleri Mersinlilerle bir araya getirmeyi hedefleyen Yenişehir Belediyesi ilk olarak Alderman Emma Edhem’i Mersin’e getirmişti.

 

Tarih : 11 Şubat 2020 Salı 14:39

Haber Merkezi

Yenişehir Belediyesi, alanında uzmanlaşmış ve uluslararası anlamda başarı yakalamış isimleri ‘Yenişehir Söyleşileri’ adı altında Mersin’e getirmeye devam ediyor. ‘Yenişehir Söyleşileri’nin ilk konuğu, Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Londra üst kamara üyesi Alderman Emma Edhem olmuştu. Konuklarını Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde ağırlayan Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yeni konuğu ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin (KKTC) 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu olacak.  Eroğlu, deneyimlerini aktarmak üzere 13 Şubat Perşembe günü saat 17.30’da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Mersinlilerle bir araya gelecek. Derviş Eroğlu’nun tecrübeli bir siyasetçi olduğunu söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tüm vatandaşları söyleşiye davet ederek şunları söyledi: “Daha önce ilkini yaptığımız Yenişehir Söyleşilerine önemli bir siyaset adamı olan Derviş Eroğlu ile devam ediyoruz. Sayın Eroğlu’nun bizlere anlatacağı bizim de tecrübelerinden yararlanacağımız çok şey olduğuna inanıyorum. Mersinli hemşehrilerimizi yarın söyleşiye bekliyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA