‘Yetenek Kapısı’ platformuna başvurular başladı


Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekleriyle ‘Yetenek Kapısı’ adı altında işveren ve iş arayanları bir araya getirecek internet platformu yayına alındı. Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, öğrenciler ve mezunlarla işverenlerin platforma kayıt olabileceklerini belirtti.

 

Tarih : 11 Şubat 2020 Salı 14:31

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesinden (MEÜ) yapılan açıklamaya göre, Yetenek Kapısı platformunda iş arayanlar için işverenler tarafından personel alımı ve iş ilanları yayınlanacak. Yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapacak olan iş arayanlar da uygun şartları sağladıkları takdirde iş görüşmesine çağrılacaklar. Ayrıca fuar, eğitim, staj gibi konularda da bu platform sayesinde bilgi sahibi olacaklar. Konu ile ilgili bilgi veren MEÜ Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, “Yetenek Kapısı ile hem öğrencilerimiz hem mezunlarımız hızlı bir şekilde iş olanağına ulaşabilecek. İşverenler de üniversitemizde eğitim görmüş veya görmekte olan iyi eğitimli insan kaynağından da ihtiyaçları nispetinde faydalanmış olacak” dedi.

FİRMALARDAN GENİŞ BİR PORTFÖY OLUŞTURULACAK

MEÜ öğrencilerinin ve mezunlarımızın https://www.yetenekkapisi.org/register adresine, işverenlerin ise https://www.yetenekkapisi.org/company_register adresine kayıt olabileceklerini belirten Prof. Dr. Ege, “Bu şekilde ülkemizdeki tüm üniversitelerden ve firmalardan geniş bir portföy oluşacaktır” ifadelerini kullandı. Kariyer Merkezi olarak Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın desteğiyle mezun ve işverenlere yönelik çalışmalara imza attıklarını belirten Ege, Yetenek Kapısı ile ilgili karşılaşılan sorunlarda kariyer@mersin.edu.tr mail adresine bilgi verilmesi durumunda, görevlilerin en kısa sürede sorunu Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile gerekli koordinasyonu sağlayarak çözeceklerini kaydetti. Ege, “Tüm öğrencilerimizi merkezimize, bölgemizdeki işverenleri ise Yetenek Kapısı’na başvurmaya davet ediyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA