Mersin’in tanıtım yüzü oldular


Mersin Üniversitesi (MEÜ) Devlet Konservatuvarı Bale Ana Sanat Dalı öğrencileri, Mersin’in tanıt yüzü oldu. İstanbul EMITT 2020’nin açılışında dans gösterisi yapan bale öğrencileri, Mersin Büyükşehir Belediyesinin ‘Kentin Zarafeti’ projesinde de Mersin’in tarihi ve turistik mekanlarındaki çekimlerde yer aldılar.

 

Tarih : 8 Şubat 2020 Cumartesi 14:15

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, 30 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT 2020) sergi açılışı, MEÜ Devlet Konservatuvarı Bale Ana Sanat Dalı öğrencilerinin dans gösterileriyle gerçekleşti. Gösteri, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

MERSİN’İN TANITIMI YAPILDI

Öte yandan, 19-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Mersin Büyükşehir Belediyesinin planladığı, Devlet Konservatuvarı Bale Ana Sanat Dalı öğrencileri ve Öğretim Üyesi Dr. Yağmur Arınlı ile Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Özgürol Öztürk tarafından çekimleri gerçekleştirilen tanıtım filminde de bale öğrencileri yer aldı. Mersin’in ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını amaçlayan, tarihi ve turistik yerlerinde bale gösterileri ile çekimlerinin gerçekleştirildiği ‘Kentin Zarafeti’ adlı proje, fuarda Bölge Tanıtımını Yansıtan En İyi Stant ödülünü aldı. Kentin Zarafeti adlı projede; doğayı, tarihi, kenti ve insanı sanat ile anlatma sloganı ile yola çıkıldığı belirtilen açıklamada, billboardlar, takvimler, ajandalar, hediyelik eşyalar, kent kartta Mersin’in tarihi ve turistik bölgelerinin bale sanatı ile birleşimi sonucu estetik anlatımının amaçlandığı kaydedildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA