Çocuklar, Nasreddin Hoca ile eğlendi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, çocukları eğlenceli bir etkinlikte buluşturdu. Nasreddin Hoca isimli oyunu çocuklar için sergileyen Şehir Tiyatroları ekibi, oyunun belli kısımlarında soru-cevap yaparak minikleri de oyuna dahil etti. Nasreddin Hoca’nın bilinen fıkraları, tiyatro diliyle ve tiyatro tadında minik seyircilere aktarılırken, oyuna katılan minik seyirciler gönüllerince eğlendi.

 

Tarih : 8 Şubat 2020 Cumartesi 14:11

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, çocukları eğlenceli bir etkinlikte buluşturdu. Nasreddin Hoca isimli oyunu çocuklar için sergileyen Şehir Tiyatroları ekibi, oyunun belli kısımlarında soru-cevap yaparak minikleri de oyuna dahil etti. Her pazar Kongre ve Sergi Sarayı’nda Şehir Tiyatroları oyuncuları tarafından sahnelenen çocuk tiyatrosunda, Nasreddin Hoca oyunu sahnelendi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Bengi İspir Özdülger’in de çocukların sevincine ortak olarak izlediği oyunda, Nasreddin Hoca’nın bilinen fıkraları, tiyatro diliyle ve tiyatro tadında seyircilere aktarıldı. Çocukların büyük bir ilgiyle takip ettiği ve eğlendiği oyunda Şehir Tiyatroları oyuncuları, oyunun belli kısımlarında soru-cevap şeklinde minik seyircileri de oyuna dahil etti.

“MERSİN’İN KÜLTÜR VE SANATTA HAK ETTİĞİ YERE GELMESİ İÇİN DAHA DA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Sahneye gelerek oyuncuları kutlayan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Bengi İspir Özdülger, “Çocuklarımız için her hafta sahnelenen değişik tiyatro oyunları, bundan sonraki süreçte de devam edecek. Başkanımız Vahap Seçer’in desteğiyle Mersin’in kültür ve sanatta hak ettiği yere gelmesi için daha da çok çalışacağız. Her pazar Kongre Merkezi’nde sahnelenen ücretsiz çocuk tiyatrosuna, tüm aileleri çocuklarını getirmeye davet ediyorum. Böylece hem çocuklarımızın ders sonrası bir dinlenme zamanı olacak, hem de tiyatroya ilgileri daha da artacaktır” dedi. Oyun sonrası Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Bengi İspir Özdülger ile oyuncular, sahneye davet edilen tüm çocuklarla birlikte büyük bir aile fotoğrafı çektirdi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA