Başkan Tarhan, küçük öğrencinin isteğini kırmadı


Halk gününde ziyaret ettiği Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı okuluna davet eden 9 yaşındaki Özüm Ela Dadasınlıoğlu’nun hayali gerçek oldu.

 

Tarih : 8 Şubat 2020 Cumartesi 14:09

Haber Merkezi

Özüm Ela’nın okuduğu Vali Şenol Engin İlkokuluna sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Tarhan, sınıfta derse katıldı. Kendisini görmek ve sarılmak isteyen öğrencilerle uzun süre sohbet eden Tarhan, onların sevgisini okula kar getireceği vaadiyle ödüllendirdi. Öğrencilerin sevinçle karşıladığı Tarhan, çeşitli hediyeler verdi. Derste öğrencilere Mezitli Belediyesinin görevleri, yönetimi ve dersleriyle ilgili sorular yönelten Tarhan, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Öğrencilere demokrasi, Atatürk ve vatan sevgisi hakkında fikirlerini aktaran Tarhan, “Ülkemizin geleceğinin aydınlık olması sizlerin sevgi dolu yüreklerinizle mümkün. Sizden iki isteğim var. Öncelikle nerede olursanız olun çevrenizi temiz tutun. Yerlere çöp atmayın. Evinizi, okulunuzu, parklarınızı eşyalarınızı temiz kullanın. Yerlere bir şey atanı gördüğünüzde uyarın. Diğer bir isteğim ise anne ve babanızdan yemek artıklarını ayrı bir yerde değerlendirilebilecek kağıt, plastik ve cam gibi çöpleri ayrı bir poşete koymalarını isteyin. Çünkü doğru geri dönüşüm ile doğamızın daha fazla tahrip edilmesinin önüne ancak böyle geçebiliriz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA