BÜYÜKŞEHİR, NAMAĞLUP ŞAMPİYON!


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yerel ligi namağlup şampiyon olarak tamamlayan ve bölgesel ligde mücadele etmeye hak kazanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncularıyla bir araya geldi. Ziyarette, Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Büyük Erkekler Basketbol Takımı oyuncuları kazandıkları şampiyonluk kupasını ve 33 sırt numaralı takım formasını Başkan Seçer’e sundu.

 

Tarih : 4 Şubat 2020 Salı 14:40

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yerel ligi namağlup şampiyon olarak tamamlayan ve bölgesel ligde mücadele etmeye hak kazanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncularını ağırladı. Yerel lig sezonunu namağlup olarak kapatan ve şampiyon olan Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Büyük Erkekler Basketbol Takımı oyuncuları, Kulüp Başkanı Özgür Timur ve hocaları Ramazan Yücer ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek şampiyonluk kupasını ve 33 sırt numaralı takım formasını Başkan Seçer’e sundu.

SEÇER: “BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK”

Sporcularla tek tek tokalaşarak tebriklerini ileten Başkan Seçer, yeni bir takım olmalarına rağmen güzel başarı elde ettiklerini ifade etti. Seçer, başarıda emeği geçen herkesi kutladıktan sonra, “Başarımız devam edecek. Farklı kategorilerde, farklı alanlarda başarılı olacağız. Tartışmasız. Çünkü buna koşullanmışız. Bunun için her türlü imkanı seferber edeceğiz. Başarılı olmak için ne gerekiyorsa, hangi koşulları yerine getirmemiz gerekiyorsa bunları da gerçekleştireceğiz” dedi.

“BİZİM İÇİN BÜTÜN AMATÖR KULÜPLER ÖNEMLİ”

Spor faaliyetleri için altyapının ve antrenman yapılacak alanların son derece önemli olduğuna işaret eden Başkan Seçer,  Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün liyakatli antrenörlerle çalışmak istediğine değindi. Seçer, şöyle devam etti: “Bizim için bütün amatör kulüpler önemli. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak Mersin’de faaliyet gösteren diğer amatör spor kulüpleriyle bir rekabet düşüncesinde değiliz elbette ki. Onlar da bizim kardeş kulüplerimiz. İşbirliği yaparız, elbirliği yaparız, beraberlik yaparız. Bizim derdimiz topyekûn Mersin’de amatör spora katkı sunmak, amatör sporun kente sağlayacağı olanakları kentin kullanmasını sağlamak. Çünkü spor demek barış demek, bir arada olmak demek, huzur demek, kardeşlik demek. Spor çok evrensel bir kavram. Bunu var etmeye çalışıyoruz. Sporun olduğu yerde centilmenlik olur. Çünkü sporcu yarışırken centilmenliğin önemli olduğunu bilir. Takım çalışması olur. Takım çalışmasının ne demek olduğunu sporcu bilir. Birliktelik olur. Ayrım olmaz. Çünkü siz takımları oluştururken herhangi bir siyasi görüş, etnik yapı, renk, dil gibi bir takım ayrımlara girmezsiniz. Onun için spor evrensel bir kavram. Sporun olduğu yerde gençlerimiz kendilerini, özellikle çağımızın en büyük sorunlarından biri olan, madde bağımlılığı gibi toplumu yoran, aileleri yoran, üzen bir takım kötü alışkanlıkların dışında bulur.”

“İNŞALLAH İLERİDE TÜM DÜNYAYA, AVRUPA’YA SESİMİZİ DUYURMA İMKÂNIMIZ OLACAK”

Sporun bir kentin tanıtımına önemli katkılar yaptığını da vurgulayan Başkan Seçer, “Bakın büyük erkeklerde başarılı olduk. Şimdi bölgesel ligde mücadele edeceğiz. Orada da başarılı olursak 2. Lig’e çıkacağız. Önce şehir duydu, sonra bölge duyacak, sonra ülke duyacak. İnşallah daha ileriki dönemlerde de tüm dünyaya, Avrupa’ya sesimizi duyurma imkanımız olacak. Kentimizi, ülkemizi tanıtma imkanımız olacak. Bunlar önemli gelişmeler. Bizim de arzu ettiğimiz, istediğimiz yöneticiler olarak bu. Daha çağdaş, daha tanınmış, refah düzeyi artmış bir kent olalım. Mersin eğitimi yüksek, sanatın, kültürün konuşulduğu, yaşandığı bir kent olsun. Dünyada saygın bir kent olalım. İstiyoruz ki herkesin yüzü gülsün. Bu memlekette herkes çocuğuna iyi bir eğitim verdirebilsin, sıcak yuvada, evde yaşatabilsin. Spor yapma imkanları olsun. Temiz bir çevrede yaşama hakkına sahip yurttaşlarımızın bu imkanlardan faydalanmasını sağlayalım. Bizim de arzu ettiğimiz bu” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’İN ERKEK BASKETBOL TAKIMI İÇİN HEDEF 2. LİGE ÇIKMAK

Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Büyük Erkekler Basketbol Takımı,  Yerel Ligler 2019-2020 sezonunda çıktığı 10 maçta da galip gelerek şampiyonluğa uzandı ve Bölgesel Lig’de mücadele etmeye hak kazandı. Mersin Büyükşehir Belediye Spor’da şimdi hedef 2. Lig’e çıkmak. Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Büyük Erkekler Basketbol Takımı kaptanlarından Önder Fındık da takım arkadaşları adına yaptığı konuşmada, Başkan Seçer’e katkılarından dolayı teşekkür etti ve 2. Lig’e yükselecekleri sözünü verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA