Uygulamalı Bilim Eğitim Kursu, sertifika töreniyle sona erdi


Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uygulamalı Bilim Eğitim Kursu, sertifika töreniyle sona erdi.

 

Tarih : 4 Şubat 2020 Salı 14:35

Haber Merkezi

Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’ndeki törende konuşan TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, “Hepimizin bir tasası var. O da gençlerimizi daha iyi yetiştirmek ve ülkemizi daha iyi bir noktaya taşımak" dedi. Şeker, TÜBA olarak bir sonraki etkinliği daha iyi yapabilmek için her türlü notları aldıklarını ve bu çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti.
 

“MERSİN HAKKINDA GÜZEL ŞEYLER SÖYLEYİN”

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ise TÜBA Uygulamalı Bilim Eğitimi Kursu'nun yedincisinin Mersin'de düzenlemesine ilişkin bilgi geldiğinde hiç tereddüt etmeden onay verdiğini belirterek, “Bu önemli organizasyonu en iyi şekilde gerçekleştirmek için gerekli görevlendirmeleri yaparak Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Devrim Alıcı hocamızı koordinatör olarak atadık. İşin mutfağında olan akademisyenler ve idari personelle birlikte üniversite olarak iyi bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Çamsarı, kursa katılan öğretmenlere yaşadıkları şehre gittiklerinde Mersin hakkında güzel şeyler söylemeleri durumunda organizasyonun amacımıza ulaşmış olacağını söyledi. MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Araştırma Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı İlkay Aydın da bakanlık olarak hedefledikleri 2023 vizyonuyla, öğretmenleri eğitimin tam orta noktasına getirdiklerini dile getirerek, "Öğretmenlerimize bir buçuk yıldır, 40’ın üzerinde eğitimler yaptık. Bu eğitimleri, etkileşime ve uygulamaya dayalı olarak gerçekleştiriyoruz. ‘Eğitici eğitimi’ olarak düşündüğümüz bu eğitimle birlikte şimdiye kadar yaklaşık 840 öğretmenimize ulaştık” diye konuştu. Konuşmaların ardından katılımcılara teşekkür belgesi ve sertifika verildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA