Tarsus’ta yenilgi üzüntüsü


TFF 2.’nci Lig Beyaz grup’ta mücadele veren temsilcimiz Tarsus İdmanyurdu’nda lider Yılpor Samsunspor karşısında alınan yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Musa Atay, karşılaşmanın hem ilk yarısında, hem de ikinci yarısında sayısız gol fırsatlarından yararlanamadıklarını, ilk yarıyı 1-0 önde kapatmalarına rağmen talihsiz bir şekilde ikinci yarıda biri penaltıdan olmak üzere yedikleri 2 gol ile karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldıklarını söyledi. Basın ve Medya Sorumlusu Hakan Canan Can da, yenilgiyi hak etmediklerini ifade etti.

 

Tarih : 4 Şubat 2020 Salı 14:32

Hüseyin KIRKGÖZ

TFF 2.’nci Lig Beyaz grup’ta mücadele veren temsilcimiz Tarsus İdmanyurdu’nda lider Yılpor Samsunspor karşısında alınan yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Musa Atay, karşılaşmanın hem ilk yarısında, hem de ikinci yarısında sayısız gol fırsatlarından yararlanamadıklarını, ilk yarıyı 1-0 önde kapatmalarına rağmen talihsiz bir şekilde ikinci yarıda biri penaltıdan olmak üzere yedikleri 2 gol ile karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldıklarını söyledi.

“SONUÇ BİZİM LEHİMİZE OLABİLİRDİ”

Karşılaşmadan sonra bazı Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Yılport Samsunspor maçının değerlendirmesini yapan Tarsus İdmanyurdu’nun Başkanı Musa Atay, “İlk yarıda son derece baskılı oynadık. Ancak son vuruşlarda büyük talihsizlikler yaşadık. Aynı şekilde 2. Yarıda da inatçı ve hırslı oynadık. Buna karşın attığımız ilk golden sonra yakaladığımız sayısız gol fırsatlarından yararlanamadık. İlk golden sonra 2. golü bulmuş olsaydık sonuç bizim lehimize olabilirdi” dedi. Başkan Atay, Yılport Samsunspor karşılaşmasında var güçleriyle mücadele eden futbolcularını ve Teknik heyeti kutladıklarını belirterek, karşılaşma boyunca takımlarını destekleyen taraftarlara da teşekkür etti. Atay, Yılport Samsunspor maçını geride bıraktıklarını ve bu hafta deplasmanda oynayacakları 1922 Konyaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını ve bu deplasman maçından da puan yada puanlarla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

CAN: “YENİLGİYİ HAK ETMEDİK”

Basın ve Medya Sorumlusu Hakan Canan Can ise, yaptığı açıklamada, çok istekli olmalarına rağmen Samsunspor karşısında 2-1 mağlup olduklarını belirterek, "Pazar günü takımımızı desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarımızın desteğiyle Samsunspor maçının ilk yarısında devreyi 1-0 önde kapattık. Ancak maçın ikinci yarısının hemen başlarında aleyhimize verilen haksız penaltı oyunumuzu ve moralimizi bozdu. Madem o penaltı veriliyor, bizim penaltımız da verilmeliydi. Bu hatalar zinciri yüzünden hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Maçı izleyen herkes gördü. Tarsus İdman Yurdu kötü bir takım değil. Samsun yenilgisi ile üzüldük, ama Konya’da bunu telafi ederek yeniden üst sıralara çıkacağız" dedi. Sarı lacivertliler bu hafta sonunda Pazar günü deplasmanda 1922 Konyaspor ile karşılaşacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA