Depremzedeler üşümesin diye kazak ve eldiven ördüler


Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin tüm Türkiye’de başlattığı seferberliğe Mezitli Belediyesi Örgü Evi kadınları da katıldı. Daha önce öğrenciler ve sınır ötesi harekatta bulunan askerler için ören Mezitlili kadınlar bu kez şiş, mil ve tığlarını depremzedeler için harekete geçirdi. Örgü Evinde bir araya gelen onlarca kadın deprem nedeniyle evini kaybetmiş olan çocuklar için atkı, bere, kazak ve eldiven ördü.

 

Tarih : 31 Ocak 2020 Cuma 13:32

Haber Merkezi

Aralarında Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın eşi Sembol Tarhan’ın da bulunduğu kadınlar, “Yanı başımızda yaşanan bir acıya bizlerin duyarsız kalması beklenemez. Bu kış ayında çok zor şartlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışan özellikle kadın ve çocuklarımız için atkı, bere, kazak ve eldiven örüyoruz. Yaptığımız örgüleri Mezitli Belediyesi tarafından gönderilecek yardım malzemelerine ekleyeceğiz. Kadınlarımızın sıcaklığını ne kadar gönderebilirsek o kadar iyi” diye konuştu. Mezitli’nin kadınlarının her zaman örnek olmaya devam ettiğinin altını çizen Sembol Tarhan da, “Bizim iyiliksever, güzel yürekli kadınlarımız tüm övgülerin en iyisini hak ediyor. Şimdi de depremzede kadın ve çocuklar için örüyorlar. Ben de elimden geldiğince kendilerine destek olmaya gayret gösteriyorum. Orada zor durumda kalan insanlarımız için herkes elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA