Tarsus’ta hedef galibiyet!


TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Musa Atay, yeni bir yönetim olarak tüm maçlarını karnaval havasında oynamayı hedeflediklerini söyledi.

 

Tarih : 31 Ocak 2020 Cuma 13:19

Burhanettin Kocamaz Stadında yapılan basın toplantısında pazar günü oynayacakları grup Lideri Yılport Samsunspor maçında stada gelen taraftarlarımıza iyi bir oyun izlettirip puanlar almayı hedeflediklerini bildirdi. Atay, ligin 2. yarısında oynadıkları Hekimoğlu Trabzon ve Sarıyerspor maçlarını iyi oynamalarına rağmen kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirtti.

 

“KAZANACAK GÜÇTEYİZ”

İç sahada ise Şanlıurfa Spor maçını kazanarak moral bulduklarını kaydeden Başkan Atay, Yılport Samsunspor maçını kazanarak, Tarsus İdman Yurdu'nu ilk 5 içerisine atmak istediklerini dile getirdi. Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Ergün Penbe, pazar günü oynayacakları Yılport Samsunspor maçını kazanacak güçte olduklarını söyledi. Oyuncularına güvendiklerini belirten Teknik Patron Penbe, "Yılport Samsunspor maçının ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maçı iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen kaybettik. Pazar günü konuk edeceğimiz Rakibimizi yenecek güce sahibiz. İyi bir futbol ile sahada galibiyet ayrılacağımıza inanıyorum” dedi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA