Gültak’tan Mersinlilere teşekkür


Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; Elazığ ve Malatya’da depremden etkilenen vatandaşlar yararına başlatılan yardım ve destek kampanyasının devam ettiğini belirtti, göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü Mersinlilere teşekkür etti.

 

Tarih : 28 Ocak 2020 Salı 13:35

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi’nin; Kızılay öncülüğünde depremden etkilenen Elazığlı ve Malatyalı vatandaşlar yararına başlattığı yardım kampanyası Mersinli yardımseverlerin ve hayırsever iş insanlarının yoğun ilgisi altında devam ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa M. Gültak'ın çağrısıyla harekete geçen vatandaşlar, Zabıta Müdürlüğü ile Kültür - Sosyal İşler Müdürlüğü binasına, deprem mağduru vatandaşlara ulaşmasını istedikleri her türlü gıda ve ihtiyaç malzemelerini, gece-gündüz demeden teslim etmeye devam edebiliyor.  Ayrıca zabıta ekipleri, deprem mağduru vatandaşlara gıda, giyim veya benzeri ihtiyaç kolilerini göndermek isteyen, ancak imkânları olmadığı veya uzak oldukları için belediyeye getiremeyen hayırsever vatandaşların da bizzat evlerine giderek yardım kolilerini araçla topluyor ve belediyeye getiriyor.

BAŞKAN GÜLTAK’TAN TEŞEKKÜR

Akdeniz Belediyesi’nin başlattığı kampanyanın sürdüğü bilgisini veren Başkan Gültak; “Belediye olarak, topladığımız her türlü gıda, giyim ve benzeri ihtiyaç malzemelerini, Afet Koordinasyon Merkezi ve Kızılay ile koordinasyon halinde, en kısa süre içinde yola çıkarıp deprem mağduru insanlarımıza ulaştıracağız. Böylesi zor ve acılı günlerin; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşanması gereken günler olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu anlamda, depremin ilk gününden itibaren büyük duyarlılık örneği gösteren vatandaşlarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA