Varal: “CHP içerisinde kavga yok”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “CHP içerisinde kavga yok ve bizim yönetim anlayışımızda hiçbir zaman kavga olmayacak. Bizimle kavga etmek isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz” dedi.

 

Tarih : 28 Ocak 2020 Salı 13:33

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen’in, yeni seçilen ilçe yönetimine “hayırlı olsun” ziyaretlerinde konuşan Başkan Av. Ozan Varal, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bizde bu süre içerisinde 12 Ocak günü olağan ilçe kongremizi tamamladık. Geçici yönetimle birlikte görevde bulunduğumuz son iki ayda kırsal mahalle ziyaretlerimiz aralıksız devam ediyor. Pazar günü de kırsalda yer alan 9 mahallemizi daha ziyaret ettik. İlçe başkanlığı görevini üstlendiğim günden bu yana ziyaret ettiğimiz mahalle sayısı 70’i geçti. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve beklentilerini dinleyip, Belediyelerimizin yaptığı veya yapacağı çalışmaları anlattık. Bu ziyaretlerin sürekli devam edeceğini vatandaşlarımıza ilettik” dedi.

“CHP’DE HİÇBİR ZAMAN KAVGA OLMAYACAK”

“Partimize ilgi çok büyük” diyen Başkan Ozan Varal, “Mahallelerimizde büyük moral bulduk. Şunu net bir şekilde gözlemledik. İnsanlarımız mevcut iktidarın yoksullaştırma ve adaletsiz davranışlarına karşı artık bir çıkış yolu aramaktalar. Bu umudu da, bu çıkışı da Cumhuriyet Halk Partisi’nde görüyorlar. Başkanlarımızın başarılı çalışmalarıyla partimize olan ilgi her geçen gün daha da artmakta. Bu noktada bizler el birliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde kavga yok ve bizim yönetim anlayışımızda hiçbir zaman kavga olmayacak. Bizimle kavga etmek isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz. Parti içi huzur, parti içi barış ve parti içi birliktelik çok önemli. Biz bir olursak, kenetlenirsek ilk seçimlerde iktidara geleceğiz. Buna gönülden inanıyorum. Sayın vekillerimize de nazik ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Depremde yaşama gözlerini yuman vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum” diye konuştu.

GÖKÇEL: “CHP İKTİDAR OLACAK”

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel’de konuşmasına Elazığ’da yaşanan depremde yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Gökçel, “Bu deprem bir kez daha gösterdi ki Türk halkı acıda ve kederde kenetlenmeye devam ediyor. Bu durum bize umut veriyor. CHP olarak kendi içimizde birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece, insanların bize bakışı daha olumlu hale gelecektir. Bu durum önümüzdeki dönemde yapılacak ilk seçimde de CHP’nin iktidara geleceğinin müjdecisi oluyor” şeklinde konuştu.  CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. Daha sonra söz alan CHP Mersin Milletvekili Av. Alpay Antmen’de “Meslektaşım sayın Av. Ozan Varal ve diğer yönetici arkadaşlara üstlendikleri görevde başarılar diliyorum. Bu bir bayrak yarışı. Geride kalan dönemlerde görev üstlenen arkadaşlara teşekkür ederken, yeni yönetimin çıtayı yükselteceğine de inanıyorum. Kimse CHP içinde kavga beklemesin. Biz el ele iktidara yürüyoruz. Mevcut iktidar istediği kadar algı operasyonu yapsın, CHP iktidara geliyor. Bu ülkenin geleceği için CHP iktidara gelmek zorunda” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA