Toroslar’da sevgi bağı daha da güçlendi


Toroslar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK), Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan gençleri ağırladı.

 

Tarih : 28 Ocak 2020 Salı 13:31

Haber Merkezi

Alsancak Mahallesi'ndeki TORTEK merkezinde Gümüş Takı Tasarım ile Seramik ve Heykel Kursunu ziyaret eden 7-17 yaş arasındaki çocuklar ve gençler, TORTEK eğitmenleri ile birlikte takı tasarladı ve seramik çalışması yaptı. Bugüne kadar binlerce kişiye meslek ve sanat öğreterek koluna altın bilezik takan TORTEK, bu kez de Sevgi Evleri'nden gelen gençlerin yoğun ilgisini gördü. El becerilerini geliştirip eğlenceli vakit geçiren gençler, yeteneklerini de ortaya çıkarma fırsatı elde etti.

"GENÇLERİMİZİN SANATSAL AKTİVİTELER İÇİNDE OLMALARINI ÖNEMSİYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, belediye bünyesinde açtıkları mesleki eğitim kurslarıyla özellikle ev hanımları olmak üzere her yaş grubundan insanların bilgi ve beceri yönünden kendilerini geliştirmelerine ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına imkan sunduklarını söyledi. Sevgi Evi'nde kalan gençleri de TORTEK merkezlerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını  belirten Başkan Yılmaz; "Toroslar Belediyesi olarak hayatın her alanında halkımıza kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz" dedi. Kültürel ve sanatsal aktivitelere önem verdiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, çocukların ve gençlerin de bu aktivitelerin içinde olmaları için çeşitli faaliyetler yürüttüklerini kaydederek; "Sosyal belediyecilik çalışmalarımız kapsamında açtığımız kurslarımızla vatandaşlarımızın zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini, meslek sahibi olmalarını ve sanatsal yönlerini daha iyi geliştirmelerini istiyoruz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA