Süper Amatörde şampiyon belli


Mersin Süper Amatör Kümede şampiyonluğa koşan lider Silifke Belediyespor, Tarsus Kırklar sahasında karşılaştığı Tarsusgücüspor’u 4-0 yendi.

 

Tarih : 27 Ocak 2020 Pazartesi 12:31

Mersin Süper Amatör Kümede şampiyonluğa koşan lider Silifke Belediyespor, Tarsus Kırklar sahasında karşılaştığı Tarsusgücüspor’u 4-0 yendi. Silifke Belediyespor 64 puanla liderliğini sürdürdü. Silifke Belediyespor, ligin bitimine 3 hafta kala, hafta sonu Silifke Şehir Stadında karşılaşacağı Mut İdman Yurdu Belediyespor maçından 1 puan alsa bile şampiyonluğunu matematiksel olarak garantileyerek Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek. Silifke Belediyespor Tarsusgücü karşısında sahaya; Mustafa Kısa, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, Ahmet Bağış, Tufan Esin, Mustafa Köseoğlu, Özcan Özdemir, Ramazan Zengin, Hacı Ali Geser, Mehmet Şıralı, İbrahim Gök on biri ile çıktı. Silifke Belediyespor'u galibiyete getiren golleri 23.dakikada Mehmet Şıralı, 88. dakikada Arda Kılıç, 90. dakikada Oğuzcan Deveci, 90+2 de Mert Yarar(P) attı.

SİLİFKELİLERİ HAFTASONU STADA BEKLİYORUZ

Tarsusgücüspor karşısında net bir skorla galip geldiklerini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Bu maçla birlikte şampiyonluğa son 90 dakika kaldı. Yönetimimizle, teknik heyetimizle, futbolcularımızla, taraftarlarımızla inandık, çok çalıştık, mücadele ettik ve ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk için büyük avantaj yakaladık. Hafta sonu oynayacağımız Mut İdman Yurdu maçına Silifkelileri, taraftarlarımızı bekliyoruz" dedi. Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu ise, "Sezon başından bu tarafa iyi bir yönetimi iyi bir takım olduk. Birlik beraberlik ve aile ortamı içerisinde hak ettiğimiz şampiyonluğa az kaldı.. Mut İdman Yurdu maçında beraberlik yetiyor ama kalan 3 maçımızı alacağız. Silifke'ye şampiyonluk şimdiden hayırlı olsun" dedi. Tarsusgücüspor maçında başarılı bir oyun sergilediklerini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"Futbolcularımız sahada iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyetle ayrıldık. Artık Mut İdman Yurdu maçı sonrası şampiyonluğumuzu resmi olarak ilan edeceğiz. Bugüne kadar yanımızda olan yönetimimize, Silifkelilere, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hafta sonu da Silifke Şehir Stadına gelerek bizleri desteklesinler" dedi. Mersin Süper Amatör Kümede Şampiyonluk yolunda son 3 haftaya girilirken 9 puan farkla 64 puanla lider olan Silifke Belediyespor’un kalan maçları şu şekilde; Mut İdman Yurdu, Gülnar Belediyespor(D), Karacaİlyas Veteranlarspor. Silifke Belediyespor 3 maçtan 1 beraberlik aldığında rakiplerinin ne yaptığına bakmaksızın matematiksel olarak Şampiyonluğunu ilan ediyor. (Spor33)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA