Kariyer Merkezi, “Mülakat Simülasyonları”na devam ediyor


Mersin’de ilk kez Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi tarafından başlatılan ve devam eden “Mülakat Simülasyonu” buluşmalarına yenileri ekleniyor. Europan Tezol Kâğıt firmasıyla “Üretim Destek Elemanı”, Navona Otel ile “Aşçı, Satış Elemanı, Resepsiyonist, Kat Hizmetleri” mesleklerinde iş arayanlar, firma temsilcileriyle bir araya getirilerek, kişilerin istihdam edilebilirliğine destek sunulması hedeflendi.

 

Tarih : 27 Ocak 2020 Pazartesi 12:30

Haber Merkezi

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi, Mersin’de iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik fark yaratacak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Mersin’de ilk kez Kariyer Merkezi tarafından başlatılan “Mülakat Simülasyonu” etkinliklerine yenileri eklendi. Europan Tezol Kâğıt firmasıyla “Üretim Destek Elemanı”, Navona Otel ile “Aşçı, Satış Elemanı, Resepsiyonist, Kat Hizmetleri” mesleklerinde iş arayanlarla firma temsilcileri bir araya getirilerek, kişilerin istihdam edilebilirliğine destek sunulması hedeflendi.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAMAYI AMAÇLAYAN KARİYER MERKEZİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin en önemli sorunlarının başında işsizlik sorununun geldiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in özellikle iş arayanlar, öğrenciler ve işverenlere yönelik rehberlik hizmeti verilmesi amacıyla kuruluşunu gerçekleştirdiği Kariyer Merkezi, iş arayanların ve öğrencilerin istihdam edilebilirliğine katkı sunan çalışmalara devam ediyor. İşe girmek isteyen adayların firmaları tanıması, mesleğinin gerektirdiği kriterleri görmesi, çalışmak istediği sektörün işe yerleştirme uzmanları ile mülakat deneyimi kazanması gibi yeni nesil argümanlarla, Kariyer Merkezimiz hem iş arayanın hem de işverenlerimizin yanında olacak” dedi. Kariyer Merkezi tarafından yapılmaya devam edilen Mülakat Simülasyonu’na katılan adaylar, aynı zamanda firmaların önümüzdeki dönemlerde doğacak personel ihtiyaçları için şanslarını arttırmış oluyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA