Dinçer’den SGK İl Müdürü Ali Koç’a hayırlı olsun ziyareti


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Toroslar Merkez Müdürlüğü’nden SGK Mersin İl Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Ali Koç’a hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

 

Tarih : 23 Ocak 2020 Perşembe 11:26

Haber Merkezi

Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak’ın eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Dinçer, kurum bünyesinde Toroslar Merkez Müdürü  olarak görev yapan Ali Koç’un SGK İl Müdürlüğüne vekaleten atanmasını teşkilat olarak sevinçle karşıladıklarını belirtti. Dinçer, " Mersin Toroslar Merkez Müdürlüğü ve  Erdemli’de olmak üzere uzun yıllar iç içe çalıştığımız Sayın Ali Koç, esnafın sorun ve beklentilerine son derece hakim. Esnafımızın kapısını çalarak rahatlıkla derdini anlatabileceği ve sorununu çözüme kavuşturmada her türlü desteği alabileceği değerli bir bürokratımız. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve yeni görevinde başarılan diliyorum” dedi.

“ESNAF TEŞKİLATI VE SGK BİR BÜTÜNÜN AYRILMAZ PARÇASI”

Konuşmasında esnaf teşkilatı ve SGK’nın bir bütünün ayrılmaz parçası olduğunu vurgulayan Başkan Dinçer, “SGK, vergi dairelerimiz ve Ticaret İl Müdürlüğümüzle birlikte esnaf sanatkarlarımızın ayrılmaz bir parçası. Tabir yerindeyse bizim üçlü sac ayağımızdan birisi. SGK İl Müdürlüğümüz esnaf ve sanatkarlarımızı değişen sosyal güvenlik ihtiyaç ve risklerine karşı güvence altına alan güvenilir, kaliteli ve yenilikçi bir anlayışla sürdürülebilir sosyal güvenlik hizmeti sunmaktadır. Esnaf sanatkarlarımızla birlikte sosyal güvenlik şemsiyesi altındaki tüm sigortalıların doğumdan ölüme kadar SGK ile iç içe olduğu kaçınılmaz bir gerçek. Özellikle ilçelerimizde meslek odalarımız kendisinden bir parça olarak gördüğü SGK’nın hizmet binası ihtiyacını karşılama konusunda büyük fedakarlıklar sergilemiş, yeri gelmiş odasını tahsis etmiştir. Bugün gelinen noktada ise esnaf ve sanatkarlarımızın sosyal güvenlikle ilgili tüm iş ve işlemlerini elektronik ortamda gerçekleştirerek başarılı bir performans sergileyen SGK İl Müdürlüğümüzle kol kola omuz omuza olan çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu vesileyle Ali Koç müdürümüze hayırlı olsun dileklerimle birlikte başarılar temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Mersin SGK İl Müdürü Ali Koç’ta Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ve Başkanvekili Ömer Şahbudak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İl Müdürü Koç, görev yaptığı Erdemli ve Mersin’de esnaf teşkilatından çok yakın ilgi gördüğünü kaydederek, “ Esnaf teşkilatımız gerek kendisi, gerekse yanında çalıştırdığı sigortalılarla birlikte bizler için çok önemli bir kesim. Onlara modern ve çağdaş bir ortamda kesintisiz en iyi hizmeti verme adına sergilediğimiz çabayı bundan sonraki süreçte de en iyi şekilde sürdüreceğiz” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA