Vali Su: “Mersin, ciddi yatırım almaya devam ediyor”


Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin’in birçok sektörde çok ciddi yatırım almaya devam ettiğini belirterek, yatırımların başarılı bir şekilde hayata geçirilebilmesi için kentin tüm dinamikleriyle birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

 

Tarih : 22 Ocak 2020 Çarşamba 10:35

Haber Merkezi

Mersin’in ekonomik durumu, mevcut potansiyeli ve devam eden kamu ile özel sektör yatırımlarının masaya yatırıldığı ‘İl Ekonomi Toplantısı’, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları ile meslek örgütleri yetkilileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

HER SEKTÖRDE CİDDİ YATIRIM VAR

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Su, Mersin’in hemen her sektörde çok ciddi yatırım almaya devam ettiğini kaydederek, yatırımların Mersin’e kazandırılmasında verdiği desteklerden dolayı eski Kalkınma Bakanı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’a teşekkür etti. Mersin’deki yatırımların başarılı bir şekilde hayata geçirilebilmesi için kentin tüm dinamikleriyle birlikte hareket edilmesinin önemini vurgulayan Su, il genelinde devam eden sanayi yatırımlarına da değindi. Toplantıda daha sonra Mersin’deki üretim ve istihdam konuları ile yatırımların takibi ve kurumlar arası koordinasyon ele alındı. Toplantıda, Mersin ekonomisinin daha da geliştirilmesi için yapılması gereken hususlar da görüşüldü. Karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA