Sanayi sitesi değil belediye kademesi!


Yenişehir Belediyesi Makine İkmal Kademe Amirliği atıl durumdaki araçlarını yenileyerek hizmete kazandırdı. Fen işlerinde ve diğer belediyecilik hizmetlerinde kullandığı araçların bakım, onarım ve tamirini kendi bünyesinde yapan Yenişehir Belediyesi bununla tasarruf sağlarken vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için araç filosunu da güçlendiriyor.

 

Tarih : 20 Ocak 2020 Pazartesi 13:12

Haber Merkezi

 

Makine İkmal Kademe Amirliğinde atıl durumda olan 10 araç tamir edilerek tüm bakımları yapıldı ve hizmete kazandırıldı. Adeta küçük sanayi sitesi gibi çalışan Makine İkmal Kademe Amirliği’nde iş makineleri, kamyon, kepçe, traktör, binek otomobilleri ve diğer tüm araçların tamir ve bakımları yüzde yüz tasarrufla yapılıyor. Kademe ile birlikte harici ödeme yapılmadan araçlar çalışır duruma getiriliyor. Çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülen kademede günde yaklaşık on aracın bakım ve tamiri yapılıyor.

 

HİZMETTE AKSAKLIĞIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR

 

Kademede hurdaya dönen cenaze nakil aracı ve diğer bir çok iş makinesi çalışanların usta elleriyle bakım ve onarımları yapılarak hizmete kazandırıldı. Yenişehir Belediyesi bünyesindeki kademede araç, iş makinesi ve ekipmanlarda oluşan arızaların, tespiti, bakım ve onarımının yanı sıra koruyucu ve önleyici periyodik kontroller de yapılıyor. Araçlarda  yaşanılan herhangi bir sıkıntıya  anında müdahale edilerek hizmetlerdeki aksaklıkların önüne geçiliyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA