MHP’li Şimşek’ten, Bekçi Özer’in ailesine taziye ziyareti


BağlantıMilliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus’ta balık avlamak için kayıkla açıldıkları denizde kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 2 mahalle bekçisinden Ömer Özer’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

Tarih : 20 Ocak 2020 Pazartesi 13:11

Haber Merkezi

 

Mersin Milletvekili Şimşek, bekçi Ömer Ömer’in ilçeye bağlı Bahşiş Mahallesi’ndeki evini ziyaret ederek, baba Sami Özer ve annesi Naime Özer ile yakınlarının acılarına ortak oldu. Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Milletvekili Şimşek, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada “11 Ocak tarihinde kayıkla denize açıldıktan sonra kaybolan İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde görevli iki bekçiden birisi olan Ömer Özer kardeşimizin cansız bedenine ulaşıldığını arkadaşlarımız bana ilettikten sonra bende aileye taziye ziyaretinde bulundum. Olaydan büyük bir üzüntü duyduğumu belirtmek isterim. Genç yaşta hayatını kaybeden Ömer kardeşimize Allah'tan rahmet, başta ailesi ve tüm Tarsus halkına başsağlığı diliyorum” ifadesini kullandı. MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, bekçi Ömer Özer ile birlikte denizde kaybolan diğer bekçi Oktay Avcı’nın bulunmasına yönelik yürütülen arama-tarama çalışmalarını da yerinde takip ederek, görevlilerden bilgi aldı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA