Silifke’ye Akdeniz freni: 3-0


Mersin Süper Amatör küme 21. haftasında ikinci Akdeniz Belediyespor, lider Silifke Belediyespor‘u 3-0 mağlup etti. Silifke Belediyespor böylelikle ligde ilk yenilgisini aldı.

 

Tarih : 20 Ocak 2020 Pazartesi 12:58

Hüseyin KIRKGÖZ

Akdeniz Belediyespor -Silifke Belediyespor’u kendi evinde Karacailyas sahasında 3-0 yenerek nağmağlup ünvanına son verdi.  Mücadeleye 19 galibiyet 1 beraberlik ile 58 puanla nağmalup lider olarak çıkan Silifke Belediyespor, 46 puanla mücadeleye çıkan Akdeniz Belediyespor’a farklı mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini aldı.

FARK 9’A DÜŞTÜ

Akdeniz Belediyespor bu galibiyet ile puanını 49’a yükselterek hem 2’inci sıradaki yerini korudu hem de rakibiyle arasındaki puan farkını 9’a indirdi. Maçla ilgili genel bir değerlendirme yapan Akdeniz Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Abuzer Bilen maça iyi hazırlandıklarını takımlarının iyi bir oyuncu grubuna sahip olduklarını güzel bir futbolla Silifke Belediyespor 3-0’lık bir skorla yendiklerini bu galibiyeti Akdeniz Belediye başkanımız sayın M.Mustafa Gültak hediye ettiklerini kaydetti.Futbol Şube sorumlusu Abuzer Bilen oyuncularının güzel oynundan dolayı tebrik ederken teknik kadroyu bu başarıdan dolayı kutladığını ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA